Reklam Alanı
Tepe Banner
970×90
BORSA
BIST 100 13.112,31 %1,36
Altın 6.668,62 ₺/gr %0,11
Bitcoin $68.646 %0,84
Dolar 44,62 ₺ %0,09
Euro 51,51 ₺ %0,02
Sterlin 59,03 ₺ %0,06
Gümüş 104,11 ₺/gr %0,20
Ethereum $2.105,01 %1,32
İsviçre Frangı 55,80 ₺ %0,10
Kanada Doları 32,04 ₺ %0,01
Avustralya Doları 30,82 ₺ %0,05
Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00
Suudi Riyali 11,89 ₺ %0,12
BAE Dirhemi 12,15 ₺ %0,09
Rus Rublesi 0,56 ₺ %0,02
Çin Yuanı 6,48 ₺ %0,01
Şanlıurfa 19°C 6.668,62 ₺/gr 44,62 ₺ 51,51 ₺
Reklam Alanı
Header Banner
728×90
Anasayfa GÜNCEL Uludağa sıradışı motor yolculuğu şaşırttı
GÜNCEL

Uludağa sıradışı motor yolculuğu şaşırttı

20.01.2013 13:09 248
Uludağa sıradışı motor yolculuğu şaşırttı

Hafta sonu nedeniyle yerli ve yabancı tatilcilerin akınına uğrayan Uludağın oteller bölgesinde, sabahın erken saatlerinden itibaren kar ve kayak tutkunları zirveye akın etti.

Özellikle zincir takmayan özel araçlar ile tur otobüsleri nedeniyle yer yer trafik durma noktasına geliyor. Araçlar, kar yağışı ve zincir olmaması nedeniyle yol kenarlarına kayarken, imdada ise çekiciler yetişiyor.

 

Jandarma ekipleri tarafından araçların zincirsiz çıkışına izin verilmezken, bir çok sürücü ise yollarda mahsur kalıyor. Zirvede her zaman olduğu gibi park sorunu trafiği çileğe dönüştürürken, jandarma ekipleri, trafiği rahatlatmak için gün boyunca yoğun bir şekilde çalışıyor. Özellikle çoğunluğu öğrenci olan grup otobüsleri trafiği artırıyor. Zirvede yaşanan yoğun kar yağışı ve tipiye rağmen pistlere akın eden tatilciler, tatilin keyfini çıkarıyor.

ULUDAĞA SIRADIŞI YOLCULUK

Bu arada, yolların trafik için çok tehlikeli olduğu, bir çok aracın kayarak yollarda kaldığı Uludağda, iki motor tutkunu kafadar ilginç görüntülerin yaşanmasına neden oldu. Tatili fırsat bilen motor tutkunu arkadaşlar, herkesin şaşkın bakışları arasında Uludağın yolunu tuttu. Yoğun kar yağışı ve tipiye rağmen Uludağ yolunda motorları ile yol alan iki kafadar, araçları bir bir sollayarak ilerlemeye devam etti. Akşama kadar kayak yaptıktan sonra dönüş yoluna çıkan iki kafadar, zor olsa da bunun zevkinin başka olduğunu belirtiyor. Yolun sağından belli bir hız ve ahenk içinde yoluna devam eden iki kafadar, yaptıkları işin çok eğlenceli olduğunu ileri sürüyor. Bursada biri üniversite öğrencisi olan iki kafadardan Arif Sarı, Motorla dağa çıktık. Daha önce de çıkıyorduk. Üç seneden beri motorlarla Uludağa çıkıyoruz. Göründüğü kadar zor değil, alıştık artık. Bundan fazla hız yapmayıp, dengenizi korumanız yeterli oluyor. Zincirleri ise kendimiz yaptık. Çok zevkli ve eğlenceli bir spor motor kullanmak. Zaten Bursa Endronun kış kampı olacak. Her sene buna benzer etkinlikler oluyor. Çoğunlukla kar kış demeden motor kullanıyoruz. Vatandaş ise çoğunlukla garipsiyor. dedi.

Ercan Göçmen ise sıradışı bir şey yapmak istediklerini belirterek, Tatlı su motorcusu değiliz. Kar motorcusuyuz. Her koşulda kullanmaya çalışıyoruz. Kendim bilgi işlem uzmanıyım. Hafta sonlarını böyle değerlendirmeye çalışıyoruz. diye konuştu.

Motorla Uludağa çıkmayı tavsiye eden Göçmen, Kesinlikle motorla çıkmayı tavsiye ediyoruz. Arabadan çok daha zevkli ve daha tehlikesiz, bakmayın iki teker olduğuna. Zincirleri ise kendimiz ölçüp biçip yaptık. El emeği göz nuru. şeklinde konuştu. Ardından iki kafadar herkesin şaşkın bakışları altında yoluna devam etti.

CİHAN

 

 

 

Reklam Alanı
İçerik Altı
728×90
Paylaş:
Reklam Alanı
Yorumlar Üstü
728×90

Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

GÜNCEL Haberleri

Tümü

DEPREMZEDE AİLENİN YARDIMINA İLK ADIM VAKFI KOŞTU.

Malatya’da depremde mahsur olan Ailenin sosyal medya aracılığıyla yardım talebine İlk Adım Vakfı...

1 yıl önce

BAŞKAN CANPOLAT’TAN 15 TEMMUZ MESAJI

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 15 Temmuz Dayanışma ve Milli Birlik Günü dolayısıyla...

1 yıl önce

BAŞKAN SÜPHİ ENGÜL'DEN 15 TEMMUZ MESAJI

Şanlıurfa Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanvekili Süphi Engül 15 Temmuz Demokrasi ve...

1 yıl önce

BÜYÜKŞEHİR’DEN 40 LİRAYA 4 ÇEŞİT MENÜ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Hamarat Eller Sosyal tesislerinde ana yemek, pilav ve tatlıdan...

1 yıl önce

BÜYÜKELÇİ VAİVARS’DAN BAŞKAN GÜLPINAR’A ZİYARET

Letonya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Peteris Vaivars ve Letonya Gaziantep Fahri Konsolosu Soner...

1 yıl önce

EYYÜBİYELİ GENÇLER EĞİTİM OTAKLARINDA KAMPA GİRDİ

8-9 Haziran 2024 tarihlerinde gerçekleşecek TYT ve AYT sınavlarına hazırlanan gençler, Eyyübiye...

1 yıl önce

Vali Şıldak, Atatürk Ormanını Ziyaret Etti

Vali Hasan Şıldak, Atatürk Ormanı olarak bilinen Gölpınar Tabiat Parkını ziyaret etti....

1 yıl önce

Eyüp Peygamber Makamında Çevre Düzenlemesi Yapılacak

Vali Hasan Şıldak, Eyüp Peygamber Camiinde incelemelerde bulunarak alanda yapılacak çevre...

1 yıl önce

BAŞKAN CANPOLAT’TAN 23 NİSAN MESAJI

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla...

1 yıl önce

11 Nisan Kurtuluş Destanı Kutlu Olsun

11 Nisan Kurtuluş Destanı Kutlu Olsun

1 yıl önce

Kolsuzoğlundan Ramazan Bayramı ve 11 Nisan Mesajı

İş Adamı Karaköprü Meclis Üyesi Orhan Kolsuzoğlu Hemşehrilerinin 11 Nisan ve Ramazan Bayramını...

1 yıl önce

Vali Şıldak: Akif'i Anlamak Cumhuriyeti Anlamaktır

Vali Hasan Şıldak, 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü programına...

2 yıl önce