Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : TEKNOLOJİ
Haberin Tarihi :   02 Temmuz 2022 - 16:18

WhatsApp’ta yeni dönem başlıyor!

Büyüt
Küçült
WhatsApp’ta yeni dönem
Haber Detay
WhatsApp çevrim içi durumu gizlemek nihayet gerçek oluyor. Kullanıcıların yıllardır beklediği özellik test edilmeye başlandı.

Popüler mesajlaşma platformu WhatsApp, çok beklenen özelliklerden biri üzerinde çalışmaya başlamış gibi görünüyor. Uzun zamandır beklenen WhatsApp çevrim içi durumu gizleme nihayet gerçek oluyor. İşte durumu kapatmak için yapmanız gerekenler.

WhatsApp çevrim içi durumu gizleme nasıl yapılır?

WhatsApp kullanıcıları için çile haline dönüşen çevrim içi durumunun gizlenememesi, yeni özellikle birlikte tarih oluyor. Online olduğu halde rahatsız edilmek istemeyen kişiler, artık takip edilmelerinin önüne geçebilecek.

Mesajlaşma uygulaması için çevrim içi ifadesi, bir kullanıcının internete bağlanmasıyla görünür. Yani karşıdaki kullanıcı mobil, PC veya web fark etmeksizin çevrim içi olduğunuzu görebilir. Uygulama birçok gizlilik özelliği getirse de, kullanıcılar bugüne kadar çevrim içi olup olmadıklarını gizleyemiyordu.


WhatsApp, tepkiler özelliğini genişletiyor. Böylece bir mesaja tepki vermek için istediğiniz emojiyi kullanabileceksiniz.

WABetaInfo tarafından paylaşılan son WhatsApp beta özelliği, kullanıcıların çevrim içi durumlarını kimlerin görebileceğini seçmelerine olanak tanıyor. Ekran görüntüsüne göre kullanıcılar, gizlilik ayarlarındaki ‘Son Görülme ve Çevrim içi‘ durumlarını gizleyebilecek.

WhatsApp kullanıcıları, çevrim içi durumlarını kimlerin görebileceğini Herkes” ve “Son Görülme ile Aynı” olmak üzere iki farklı şekilde düzenleyebilecek. Örneğin, son görülme için “Kişilerim” seçeneğini ve çevrim içi durum için “Son Görülme ile Aynı” seçeneğini seçerseniz, kişi listenizde olmayanlar çevrim içi olup olmadığınızı göremez.

Yeni özelliğin şimdilik yalnızca iOS için WhatsApp Beta uygulamasında test edildiği, ancak WhatsApp’ın Android ve masaüstü sürümlerine de sunulacağı belirtildi. Yine de bu özellik şu anda geliştirme aşamasında ve kullanıcılara açık değil.

https://shiftdelete.net/wp-content/uploads/2022/05/Rekabet-artiyor-WhatsApp-kullanici-sayisinda-onemli-artis-3.jpg

Ayrıca bir süre önce WhatsApp uygulamasında son görülme, profil fotoğrafı ve hakkında için birçok gizlilik ayarı eklendi. WhatsApp uygulamasına “Şunlar Hariç Kişilerim…” seçeneği ile daha fazla gizlilik kazanmak artık mümkün.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!

 

 

Kaynak: Shiftdelete.net



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024