BORSA
BIST 100 13.991,26 %1,82
Altın 6.061,23 ₺/gr %0,66
Bitcoin $62.937 %1,70
Dolar 47,17 ₺ %0,14
Euro 54,00 ₺ %0,05
Sterlin 63,45 ₺ %0,26
Gümüş 84,25 ₺/gr %0,14
Ethereum $1.833,14 %2,63
İsviçre Frangı 58,42 ₺ %0,28
Kanada Doları 33,62 ₺ %0,19
Avustralya Doları 32,89 ₺ %0,24
Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00
Suudi Riyali 12,56 ₺ %0,27
BAE Dirhemi 12,85 ₺ %0,10
Rus Rublesi 0,60 ₺ %0,13
Çin Yuanı 6,96 ₺ %0,01
ŞANLIURFA 31°C 6.061,23 ₺/gr 47,17 ₺ 54,00 ₺
Anasayfa ŞANLIURFA KARAKÖPRÜ BELEDİYESİ HALKLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR
KARAKÖPRÜ BELEDİYESİ HALKLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

KARAKÖPRÜ BELEDİYESİ HALKLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Halk Buluşmaları kapsamında Doğukent Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek vatandaşların talep, öneri ve beklentilerini dinledi. Mahalle sakinleriyle istişarelerde bulunan Başkan Çiftçi, ilçede yürütülen çalışmalar ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilecek projeler hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

· 3 dk okuma · KARAKÖPRÜ / ŞANLIURFA · Ahmet Engül · Ahmet E. · editor · 259 okunma
0Yorumlar
KARAKÖPRÜ BELEDİYESİ HALKLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

 

Karaköprü Belediyesi tarafından vatandaşlarla doğrudan iletişim kurmak amacıyla düzenlenen Halk Buluşmaları programı bu kez Doğukent Mahallesi'nde gerçekleştirildi.

Mahalle sakinlerinin yoğun katılım gösterdiği buluşmada Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek çözüm odaklı değerlendirmelerde bulundu.

"KARAKÖPRÜ'NÜN EKSİKLİKLERİNİ BÜYÜK ÖLÇÜDE TAMAMLAYACAĞIZ"

Programın açılışında konuşan Başkan Çiftçi, göreve geldiği günden bu yana ilçenin her mahallesini düzenli olarak ziyaret ettiklerini belirterek, hizmetlerin planlı ve programlı bir şekilde sürdürüldüğünü ifade etti.

İki yıllık görev sürecini geride bıraktıklarını hatırlatan Başkan Çiftçi, önlerindeki üç yıllık süreçte aynı çalışma temposunu koruyarak özellikle yeni gelişen mahallelerdeki eksiklikleri büyük ölçüde tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

 

"MALİ DİSİPLİNİ SAĞLADIK, HİZMETLERİ AKSATMADIK"

Belediyenin mali yapısını güçlendirmek için önemli adımlar attıklarını ifade eden Başkan Çiftçi, göreve geldiklerinde yaklaşık 850 milyon lira olan belediye borcunu 250 milyon lira seviyesine düşürdüklerini belirtti.

Tasarruf tedbirleri ve mali disiplin sayesinde borcun üçte ikisini ödediklerini dile getiren Başkan Çiftçi, tüm bu süreci belediye hizmetlerinde herhangi bir aksama yaşanmadan yürüttüklerini vurguladı.

ALTYAPIDA BÜYÜK DÖNÜŞÜM

Karaköprü'nün hızlı büyüyen bir ilçe olduğuna dikkat çeken Başkan Çiftçi, özellikle enerji altyapısında önemli yatırımlar gerçekleştirildiğini söyledi.

İlçe genelinde 131 yeni trafo kurulduğunu, yeni enerji hatlarının çekildiğini ve bağlantıların tamamlandığını belirten Başkan Çiftçi, enerji yatırımlarının yanı sıra doğalgaz, telekom, içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu drenajı çalışmalarının da ilgili kurumlarla koordineli şekilde yürütüldüğünü ifade etti.

Altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde ise ekiplerin hızla yol bakım, onarım ve üstyapı çalışmalarına başladığını kaydeden Başkan Çiftçi, Karaköprü'nün son iki yılda adeta büyük bir şantiye alanına dönüştüğünü ancak bu sürecin önemli ölçüde tamamlandığını dile getirdi.

HER YIL YENİ YAŞAM ALANLARI KAZANDIRILIYOR

Altyapı yatırımlarının yanında sosyal donatı alanlarına da büyük önem verdiklerini belirten Başkan Nihat Çiftçi, içerisinde taziye evi, otopark, çocuk oyun alanları, spor sahaları ve çeşmelerin bulunduğu modern parklar inşa ettiklerini söyledi.

Her yıl yaklaşık 18-20 yeni parkı vatandaşların hizmetine sunduklarını ifade eden Çiftçi, Karaköprü'yü daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için çalışmaların aralıksız devam edeceğini kaydetti.

 

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN ÇİFTÇİ'YE TEŞEKKÜR

Toplantının sonunda söz alan mahalle sakinleri ise Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin doğrudan halkın karşısına çıkarak talepleri dinlemesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Vatandaşlar, sorunlarını birebir iletme fırsatı bulduklarını belirterek bu anlayışın kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.

Doğukent Mahallesi sakinleri, ilçeye kazandırılan hizmetler ve yatırımlar dolayısıyla Başkan Çiftçi ile belediye ekiplerine teşekkür ederek, vatandaş odaklı belediyecilik anlayışının devam etmesini temenni etti.

 



Kaynak: editor

Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

ŞANLIURFA Haberleri

Tümü

Eyyübiye’de Kadınların Umut Veren Gelişimi

Şanlıurfa’da kadınların hayatına dokunan, sosyal ve ekonomik gelişmelerini amaçlayan başarılı...

2 saat önce

KARAKÖPRÜ'DE GELECEĞİN SPORCULARI İÇİN MODERN TESİS...

Karaköprü Belediyesi, Mehmetçik Mahallesi'nde Karaköprü Belediyespor'un altyapısını...

19 saat önce

Şanlıurfa'da Sedef Hastalarına Umut Olan Tedavi

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Cildiye Kliniğinde görev yapan Uzman...

2 gün önce

AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Orhan Çelik’ten Psikolog...

AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Orhan Çelik ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, eski...

2 gün önce

Eyyübiye Selçuklu Mahallesi’nde Doğalgaz Çalışmaları Başladı

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un geçtiğimiz günlerde müjdesini verdiği Selçuklu...

3 gün önce

BAŞKAN CANPOLAT'TAN SPOR HAMLESİ: TESİSLER BİR BİR...

Haliliye Belediyesi, gençlerin sporla buluşmasını sağlayacak yatırımlarına aralıksız devam...

3 gün önce

BÜYÜKŞEHİR'DEN GÖBEKLİTEPE İŞ MERKEZİ'NE ESTETİK DOKUNUŞ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent estetiğini güçlendirmek ve vatandaşların yaşam konforunu...

3 gün önce

ELDEN VE ENGÜL AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Şanlıurfa'nın önden gelen ailelerinden olan Elden ve Engül ailesinin acı kaybı.

8 gün önce

KARAKÖPRÜ'YE MODERN BİSİKLET YOLLARI KAZANDIRILIYOR

Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Atakent Mahallesi'nde devam eden üstyapı çalışmalarını...

8 gün önce

BİRECİK’E ÇEVRE NEFESİ OLACAK DEV TESİSTE ÇALIŞMALAR...

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar'ın talimatlarıyla yapımına başlanan...

9 gün önce

HALİLİYE BELEDİYESİ PARKLARDA ÜRETİM GÜCÜYLE HİZMET...

Haliliye Belediyesi, bünyesinde yürütülen atölye çalışmaları sayesinde ilçede ihtiyaç duyulan...

9 gün önce

Doğal Yaşama Enerji Veren Proje: Göçmen Kuşlar Dicle...

9 gün önce