BORSA
BIST 100 14.467,25 %0,51
Altın 6.784,88 ₺/gr %0,72
Bitcoin $77.146 %0,23
Dolar 48,66 ₺ %0,00
Euro 56,49 ₺ %0,30
Sterlin 65,92 ₺ %0,07
Gümüş 100,67 ₺/gr %1,44
Ethereum $2.520,10 %0,40
İsviçre Frangı 59,61 ₺ %0,41
Kanada Doları 35,09 ₺ %0,22
Avustralya Doları 34,90 ₺ %0,19
Japon Yeni 0,00 ₺ %0,01
Suudi Riyali 12,95 ₺ %0,06
BAE Dirhemi 13,25 ₺ %0,04
Rus Rublesi 0,58 ₺ %0,27
Çin Yuanı 7,25 ₺ %0,09
ŞANLIURFA 31°C 6.784,88 ₺/gr 48,66 ₺ 56,49 ₺
Anasayfa SAĞLIK HALİLİYE BELEDİYESİNDEN KAN BAĞIŞINA DESTEK
admin

HALİLİYE BELEDİYESİNDEN KAN BAĞIŞINA DESTEK

Haliliye Belediyesi, kan bağışına destek vermek amacıyla Türk Kızılay’ı ile birlikte ortak çalışma yaptı. Kurum personellerinin kan verdiği programa katılan Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, kan bağışının önemine dikkat çekerek, tüm vatandaşları kan vermeye davet etti.

· 3 dk okuma · 253 okunma
0Yorumlar
HALİLİYE BELEDİYESİNDEN KAN BAĞIŞINA DESTEK

Haliliye Belediyesi tarafından kan bağışına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla Türk Kızılay’ı ile yapılan görüşmelerin ardından Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezinde, kan bağışı için alan oluşturuldu. Kızılay yetkilileri tarafından gelen vatandaşlara kan bağışının önemi anlatılırken, yapılan kan sayımıyla birlikte uygun olan kişilerden kan bağışı alındı.

Kızılay Şanlıurfa Şube Başkanı Ahmet Hamdi İnan ve Haliliye Şube Başkanı Mehmet Keskin’in de bulunduğu kan bağışı programına Başkan Mehmet Canpolat ve eşi Fethiye Canpolat ile AK Parti Haliliye İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülistan Satış’ta katıldı.

Kan bağışı yapan vatandaşlarla görüşerek, bağış yapmanın önemini anlatan Başkan Canpolat, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Bizler birçok sivil toplum kuruluşu olduğu gibi Kızılay gibi Türkiye çapında tüm afetlerde veya her türlü yardıma muhtaç hallerde yanımızda duran kurumumuzun bir kuruluşumuzun her türlü etkinliğinde kendilerine destek vermek adına yanlarında yer alıyoruz. Kan verme ile ilgili olarak Haliliye Belediyesi personelleri ve vatandaşlarımızın rahatlıkla bizim buradaki salonumuzda kan vermeleri için yer oluşturduk. Kendileriyle birlikte çalışıyoruz. Şehrimiz için, Kızılay başta olmak üzere şehrin menfaatine bu tip projeler oluşturduk, destekler oluşturduk. Tüm iş ve işlemlere Haliliye Belediyesi olarak yakın ilgi gösteriyoruz. Haliliye Belediyesi personellerimizden Bekir Çatma kardeşimizin kan bağışı ile ilgili olarak Kızılay’ın uzun süreden beridir, sürekli kan veren bir kardeşimiz olduğu için bir madalyası, hediyesi takdimi söz konusu bugünde buna tanıklık ediyoruz. Haliliye Belediyesi personelleri olarak her zaman için vatandaşlarımızın emrinde ve hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Ahmet İnan başkanımızla birlikte Kızılay değişti, bambaşka bir hale geldi, çok aktif bir hale geldi. İnşallah ilerleyen günlerde daha daha güzel projelerle birlikte kalıcı yatırımlarla birlikte memleketimize hizmet edecektir. Bizlerde Haliliye Belediyesi olarak Kızılay ile çalışmaktan mutlu olduğumuzu ifade eder, saygılar sunarım.”

Kızılay Şanlıurfa Şube Başkanı Ahmet İnan’da Haliliye Belediyesine misafir ettikleri ve destekleri için teşekkür etti.

Açıklamaların ardından 35 defa kan bağışı yaptığı için Kızılay tarafından ödüllendirilen Haliliye Belediyesi personellerinden Bekir Çatma’ya, ödülünü Başkan Mehmet Canpolat taktim etti.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

SAĞLIK Haberleri

Tümü

Birecik Devlet Hastanesi “Anne Dostu Hastane” Unvanını Aldı

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde hizmet veren Birecik Devlet Hastanesi, Sağlık Bakanlığı...

8 gün önce

Şanlıurfa’da Sağlık Hizmetlerine Erişim Güçleniyor:...

Şanlıurfa’da vatandaşların sağlık hizmetlerine daha hızlı ve kolay erişimini sağlamak amacıyla...

15 gün önce

Siverek’te 3 Yeni Aile Sağlığı Merkezi Hizmete Girdi.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde birinci basamak sağlık hizmetlerinin kapasitesini artırmak...

18 gün önce

Şanlıurfa’nın Hastanelerine Modern Tıbbi Cihaz Desteği

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü tarafından il genelindeki kamu hastanelerinin tıbbi cihaz ve...

24 gün önce

13 YILLIK HASRET HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDE SON BULDU

Şanlıurfa'da yaşayan Ahmet Aslan (35) ve Emine Aslan (30) çifti, tam 13 yıl süren çocuk...

26 gün önce

Şanlıurfa’da Sağlık Yöneticileri İl Değerlendirme...

Şanlıurfa’da sağlık hizmetlerinin etkin, verimli, kaliteli ve vatandaş odaklı şekilde sunulması...

26 gün önce

YAZ SICAKLARINDA BÖBREK SAĞLIĞINA DİKKAT!

Harran Üniversitesi Hastanesi Üroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Eyyüp Sabri Pelit,...

1 ay önce

Anne Sütü, Bebeğin İlk Aşısı ve En Güçlü Koruyucusu

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Hatice Demirkol...

1 ay önce

Karaköprü Halkına Müjde: Karaköprü Sağlıklı Hayat Merkezi...

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde hizmete giren Karaköprü Sağlıklı Hayat Merkezi, vatandaşlara...

1 ay önce

Nefrolojide Büyük Atılım: Şanlıurfa’da Tedavi İçin İl...

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nefroloji Kliniği, son yıllarda hayata...

1 ay önce

Artan Hava Sıcaklıklarına Karşı Uzmanından Hayati Uyarılar

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Tuğba Ünal, yaz aylarında...

1 ay önce

Çocuklarda Sessizce Yayılıyor: Uzmanlardan El, Ayak ve...

 Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Sibel Nur...

2 ay önce