Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : EĞİTİM
Haberin Tarihi :   26 Ağustos 2023 - 03:47

URFA'NIN EĞİTİM SORUNLARI BAKAN TEKİN'E İLETİLDİ.

Büyüt
Küçült
URFANIN EĞİTİM SORUNLARI BAKAN TEKİNE
Haber Detay
EDEP Şanlıurfa İl Koordinatörü Süleyman Elgün, MEB Bakanı Yusuf Tekin ile yaptıkları toplantıyı değerlendirdi ve "Şanlıurfa adına eğitimle ilgili hangi problemimiz ve sıkıntımız varsa Sayın bakanımıza ilettik. Verimli bir toplantı oldu" dedi.

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlı’ya gelen Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Eğitime Destek Platformu (EDEP) İl Koordinatörlüğü üyeleri ile buluştu.

Şanlı da eğitim ve öğretim sorunlarıyla ilgili bir toplantı düzenlendi. Toplantıya katılan EDEP Şanlı İl Koordinatörü Süleyman Elgün ve üyeler toplantı hakkında değerlendirmelerde bulundu. Toplantının verimli geçtiğini ifade eden Elgün " Bir dizi temaslarda bulunmak üzere memleketimize gelen Sayın Bakanımızın toplantımıza katılmayı kabul etmesi bizler için çok büyük bir onur ve mutluluktur. Şanlı adına eğitimle ilgili çeşitli alanlarda oluşan problemlerimizi ve sıkıntılarımızı Sayın Bakanımıza ilettik. Çözümleri hususunda fikirlerimizi Sayın Bakanımıza arz ettik. Eğitim alanlarında oluşan aksaklıkların giderilmesi hususunda Bakanımızın taleplerimizi not alması ve giderilmesi hususunda gerekli talimatların verilerek sorunların en kısa zamanda çözüme kavuşacağına inancımız tamdır.

 

Toplantımıza katılım yapan birbirinden değerli Sivil Toplum Kuruluşu (STK) başkanlarımız eğitimle ilgili problemleri dile getirdi. Bürokrasinin verdiği raporların dışında STK'ların, velilerin, öğrencilerin gözlemleriyle oluşan Urfa’nın eğitim problemlerini toparlayıp Sayın bakanımıza ilettik. Şanlımızın eğitim camiası adına çok önemli ve verimli bir toplantı oldu" dedi.

EDEP İl Koordinatörü Süleyman Elgün toplantıya katılım yapan tüm katılımcılara teşekkürlerini iletti.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024