Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : EĞİTİM
Haberin Tarihi :   16 Ağustos 2021 - 16:50

HALİLİYE’DE TYT-AYT KURSU KAYITLARI BAŞLADI

Büyüt
Küçült
HALİLİYE’DE TYT-AYT KURSU KAYITLARI
Haber Detay
Haliliye Belediyesi, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) girecek olan öğrencilere yönelik ücretsiz TYT ve AYT hazırlık kursu kayıtlarının başladığını duyurdu.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Bahçelievler Eğitim ve Gençlik Merkezi’nde verdiği ücretsiz üniversite hazırlık kursları ile gençlerin geleceğine yön vermeye devam ediyor. Bu kapsamda 2021 -2022 eğitim ve öğretim yılında Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) girecek olan öğrencilere yönelik ücretsiz TYT ve AYT hazırlık kursu kayıtları başladı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı kayıtlarının başladığı belirtildi. Mezun öğrencilere yönelik düzenlenen eğitim kurslarında sayısal, sözel ve eşit ağırlık alanlarındaki öğrencilere program dahilinde matematik, geometri, fizik, kimya, biyoloji, tarih, coğrafya, felsefe, edebiyat ve Türkçe dersleri verilecek. 6 Eylül’de başlayacak olan kurslara kayıt yapmak isteyenler ise Bahçelievler Gençlik ve Eğitim Merkezine kayıt yaptırabilirler.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024