Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : POLİTİKA
Haberin Tarihi :   10 Ekim 2022 - 16:56

BAŞKAN BAYDİLLİ VE MİLLETVEKİLİ CEVHERİ ESNAFLA BULUŞTU

Büyüt
Küçült
BAŞKAN BAYDİLLİ VE MİLLETVEKİLİ CEVHERİ ESNAFLA
Haber Detay
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ile AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ilçedeki esnafı ziyaret ederek hayırlı işler dilerken, esnafın talep ve sorunlarını dinlediler

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli her fırsatta ilçedeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Baydilli’ye esnaf ziyaretinde AK Parti Şanlı Milletvekili Mehmet Ali Cevheri de eşlik ederken, Mehmet Hafız Bulvarı üzerinde bulunan esnafı ziyaret edip hayırlı işler dileğinde bulundular.

Ziyarette esnafla bir süre sohbet eden Başkan Baydilli ve Milletvekili Cevheri, esnafın genel talep ve sorunlarını dinleyerek not aldılar. Çözümü mümkün olan taleplerin hemen çözümü için Başkan Baydilli talimat verirken, diğer sorunlar da not alınarak çözümü için çalışma başlatılacağı bildirildi.

Karaköprü’ye hizmet ederken burada yaşayan vatandaşları ve esnafı da önemsediklerini kaydeden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, esnaf ziyaretleriyle ilçedeki hizmet ve çalışmalarla ilgili bir nevi istişare ettiklerini kaydetti.

Başkan Baydilli, “Milletvekilimiz Sayın Mehmet Ali Cevheri ile birlikte ilçemizin sıkıntılarını minimuma indirmek ve daha güzel hizmetlerde bulunmak için uğraşıyoruz. Bunları yaparken de vatandaşlarımızla, esnafımızla bir araya gelip fikirlerini almaya çalışıyoruz. Bu anlamda ara ara esnafımızı ziyaret ederek sohbet ediyoruz, talep ve önerilerini dinliyoruz.  Esnafımızın, vatandaşlarımızın talepleri ve önerileri bizim için yol göstericidir, biz bunları önemsiyoruz. Bugün de esnaf ziyaretimizde bizi güler yüzle karşılayan tüm esnaf kardeşlerimize teşekkür ediyorum, hayırlı kazançlar diliyorum” diye konuştu.

AK Parti Şanlı Milletvekili Mehmet Ali Cevheri de Başkan Baydilli ile birlikte ilçeye hizmet etme adına hem burada hem de Ankara’da bir mücadele içerisinde olduklarını dile getirdi. Milletvekili Cevheri, hizmetin yanında vatandaşların da taleplerini alma adına güzel bir esnaf ziyareti gerçekleştirdiklerini dile getirerek vatandaşlarla bir araya gelmenin, onların fikirlerini almanın önemli olduğunu kaydetti.

Başkan Baydilli ve Milletvekili Cevheri esnaf ziyareti esnasında yolda karşılaştıkları vatandaşlarla da sohbet ederken, onların da taleplerini not alıp fotoğraf çekildiler.

 





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024