Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : EKONOMİ
Haberin Tarihi :   07 Temmuz 2023 - 06:54

Mezopotamya Lıvıng Lab Girişimcilik Günleri

Büyüt
Küçült
Mezopotamya Lıvıng Lab Girişimcilik
Haber Detay

Şanlı Büyükşehir Belediyesi Akıllı Şehircilik ve İnovasyon Şube Müdürlüğüne bağlı Mezopotamya Living Lab Teknoloji ve İnovasyon Merkezi bünyesinde 7-9 Ağustos tarihlerinde Girişimcilik Günleri etkinliği düzenlenecek.

Mezopotamya Living Lab Girişimcilik Günleri, girişimciler, yatırımcılar, mentorlar ve girişimcilik ekosisteminde yer alan kurum ve kuruluşların temsilcileri ile bir araya gelerek katma değer sağlayan projelerini sunmalarını ve iş ilişkilerini geliştirme ortamı sağlanması amaçlamaktadır.

Mezopotamya Living Lab Girişimcilik Günleri Şanlı Büyükşehir Belediyesi, Mezopotamya Living Lab öncülüğünde; Şanlı Teknokent, KOSGEB işbirliği ile Mezopotamya Living Lab Konferans Salonu’nda yapılarak Finali Şanlı Bilim Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Girişimciliğe destek veren kamu ve özel sektör kurumlarının, girişimcilik kuruluşlarının, melek yatırımcıların, değerli mentör ve akademisyenlerin katılımı ile gerçekleştirilecek Mezopotamya Living LAB Girişimcilik Günleri’ne katılarak girişimcilik eko sistemi içerisindeki yerinizi alıp ilişki ağınızı geliştirerek projeleriniz için yepyeni fırsatlar yaratma şansını yakalayın.

100.000 ₺ toplam ödül

Birinciye 35.000₺

İkinciye25.000₺

Üçüncüye15.000₺

25.000₺Juri özel ödülü

Dereceye giren ilk 3 girişimciye; KOSGEB İleri Girişimcilik Mentor Desteği, Şanlı Teknokent’te Ön Kuluçka ve Kuluçka süreçlerinde Mentor Desteği sağlanacaktır.

Başvuru Kriterleri

Başvuru yapan kişi veya kişilerden birinin 18 yaş ve üzeri olması gerekmektedir. Projenin özgün olması hususunda tüm sorumluluk katılımcıya ait olacaktır. Farklı kaynaklardan kopyalanması durumunda tespiti halinde ödül hakkını otomatik olarak kaybedecektir.

Proje sunumları online veya fiziksel olarak yapılacaktır. Online sunu kabul edilecektir.

Değerlendirme

Mezopotamya Living Lab Girişimcilik Günleri için 2 aşamalı bir değerlendirme süreci geçerli olacaktır. İlk aşamada 1 Ağustos 2023 Salı günü saat 17:00 itibarı ile başvuru yapmış olan tüm projeler değerlendirilecek ve 7,8,9 Ağustos nde sunum yapmak üzere finale kalan projeler seçilecektir. İkinci aşamada finalist girişimciler 17 Ağustos 2023 Perşembe günü Şanlı Büyükşehir Belediyesi Bilim Merkezi’nde tören ile takdim edilecektir.

Başvuru linki: etkinlik.mezopotamyall.com Detaylı sorularınız için +90 533 020 20 64 MLL Merkez telefon numaramız ile iletişime geçebilirsiniz.

Program Tarihleri

Proje Son Gönderim Tarihi: 1 Ağustos 2023 Salı, 17:00

Proje Sunum Tarihi: 7,8,9 Ağustos 2023 Pazartesi (10:00 – 15:00)

Finale Kalan Projelerin Açıklanması ve Ödül Töreni: 18 Ağustos 2023 Perşembe

Etkinlik ve Sunum Yeri: Şanlı Büyükşehir Belediyesi Mezopotamya Living Lab Konferans Salonu

Final ve Ödül Töreni Yeri: Şanlı Bilim Merkezi

Girişimcilik Günleri ile ilgili her türlü değişikliği yapma hakkı Mezopotamya Living Lab ve Şanlı Büyükşehir Belediyesi’ne aittir ve başvuru yapmış olan kişiler bu durumu peşinen kabul etmiş sayılırlar.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024