Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   26 Mayıs 2021 - 10:50

ŞANLIURFASPOR YÖNETİMİNDEN BAŞKAN BAYDİLLİ’YE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Büyüt
Küçült
ŞANLIURFASPOR YÖNETİMİNDEN BAŞKAN BAYDİLLİ’YE TEŞEKKÜR
Haber Detay
Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim ve yönetim kurulu üyeleri, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’yi ziyaret ederek kulübe verdiği destek için teşekkür ettiler

Misli.com 2. Ligde mücadele eden ve zorlu sezonda ligde kalmayı baÅŸaran Åžanlıspor’un Kulüp BaÅŸkanı Emin Yetim ve yönetim kurulu üyeleri, Karaköprü Belediye BaÅŸkanı Metin Baydilli’yi makamında ziyaret ettiler. BaÅŸkan Baydilli’ye bu sezon kulübe verdiÄŸi desteklerden dolayı teÅŸekkür eden Kulüp BaÅŸkanı Emin Yetim, BaÅŸkan Baydilli’ye plaket takdim etti.

Karaköprü Belediye BaÅŸkanı Metin Baydilli de zorlu sezonda ligde kalma baÅŸarısı gösteren Åžanlıspor’un baÅŸkanını ve yönetim kurulunu tebrik ederken, her zaman Åžanlıspor’un yanında olacaklarını iletti.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan BaÅŸkan Baydilli, Åžanlıspor’un ÅŸehir için çok önemli bir marka deÄŸeri olduÄŸunu dile getirirken, “Åžanlı’nın tanıtımına da büyük katkısı olan Åžanlıspor’umuzun daha iyi yerlere gelmesi için herkes elini taşın altına sokuyor. Biz de elimizden geldiÄŸince kulübümüze destek olduk ve olmaya devam edeceÄŸiz. Åžanlıspor için çabalayan kulüp baÅŸkanımıza ve yönetim kuruluna nazik ziyaretleri için ayrıca teÅŸekkür ediyorum” diye konuÅŸtu.

Ziyarette Åžanlıspor’un Kulüp BaÅŸkanı Emin Yetim BaÅŸkan Baydilli’ye forma hediye ederken, hatıra fotoÄŸrafı çekinildi.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
SaÄŸ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
SaÄŸ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024