Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   18 Mayıs 2021 - 15:58

KARAKÖPRÜ’DE PARKLAR YAZA HAZIRLANIYOR

Büyüt
Küçült
KARAKÖPRÜ’DE PARKLAR YAZA
Haber Detay
Karaköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçedeki parklarda çim biçme ve onarım çalışması yaparak parkları yaz ayların da vatandaşların rahat rahat kullanması için hazırlıyor

Karaköprü Belediyesi ilçeye her yıl yeni yeşil alanlar kazandırırken, mevcut yeşil alanlarda da bakım çalışmalarını sürdürüyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçedeki mevcut parklarda daha önce mevsim çiçekleri ekimi gerçekleştirirken, şimdi de çim biçme çalışması gerçekleştirerek parkları yaza hazırlıyor.

Yaz aylarında vatandaşların sıcak havalarda dinlenmesi için hazırlanan parklarda uzayan çimler biçilirken, oyun ve mobilya grupları ile lavabolarda gerekli onarım çalışmaları da gerçekleştiriliyor.

Karaköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri daha önce de parklarda mevsim çiçekleri ve ağaç ekim çalışması gerçekleştirmişti.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024