Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   15 Mart 2021 - 14:16

KARAKÖPRÜ’DE KEDÜP YENİDEN FAALİYETTE

Büyüt
Küçült
KARAKÖPRÜ’DE KEDÜP YENİDEN
Haber Detay
Karaköprü Belediyesi tarafından Şanlıurfa’da bir ilk olarak açılan ve pandemi nedeniyle bir süredir kapalı olan Kadın Emeği ve Doğal Ürün Pazarı (KEDÜP) yeniden faaliyete geçti.

Karaköprü Belediyesinin Şanlı’da bir ilki gerçekleştirerek açtığı ve bir süredir pandemi nedeniyle kapalı olan Kadın Emeği ve Doğal Ürün Pazarı (KEDÜP) Covid 19 kontrollü normalleşme süreciyle birlikte yeniden faaliyete geçti.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli tarafından kadınların üretmesi ve kendi ayakları üzerinde durarak kendilerini istihdam etmesi için kurulan Kadın Emeği ve Doğal Ürün Pazarı (KEDÜP) geçtiğimiz yıl 8 Mart Kadınlar Gününde yapılan açılışla faaliyete geçmişti ancak pandemi nedeniyle uzun bir süredir faaliyetlerine ara verilmişti.

Yaşam Sokağında faaliyet gösteren pazarda kadınların kendi el emeği olan ürünler ile doğal ürünler sergilenip satışa sunuluyor. Koronavirüs önlemleri alınarak faaliyet gösteren Kadın Emeği ve Doğal Ürün Pazarı (KEDÜP) pazartesi günleri 08.00- 17.00 saatleri arası açık olacak.

KEDÜP'te stant açarak el emeği ürünlerini satan kadınlar kendilerine sağladığı imkân için Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür ettiler.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024