Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   19 Temmuz 2021 - 11:10

İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN BAYRAMLIKLARI SOSYAL MARKETTEN

Büyüt
Küçült
İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN BAYRAMLIKLARI SOSYAL
Haber Detay
Karaköprü Belediyesi ilçede tespit edilen ihtiyaç sahibi vatandaşların bayramlık kıyafetlerini tamamen ücretsiz bir şekilde sosyal marketten karşılıyor

Karaköprü Belediyesinin sosyal belediyecilik kapsamında ilçeye kazandırdığı sosyal market ile ihtiyaç sahibi vatandaÅŸların yanında olmaya devam ediyor. Karaköprü Belediye BaÅŸkanı Metin Baydilli’nin giriÅŸimleri ve hayırsever vatandaÅŸların yardımlarıyla ilçeye kazandırılan sosyal markette ihtiyaç sahibi vatandaÅŸların tamamen ücretsiz bir ÅŸekilde gıda ve giyim ihtiyaçları karşılanıyor.

Kurban Bayramı öncesinde sosyal markette ihtiyaç sahibi vatandaÅŸlar bayramlık kıyafetlerini ücretsiz bir ÅŸekilde temin ederken, gıda ihtiyaçları da karşılanıyor. Ä°lçede tespit edilen ve kendilerine verilen alışveriÅŸ kartıyla sosyal markete gelen vatandaÅŸlar beÄŸendikleri kıyafetlere tamamen ücretsiz bir ÅŸekilde sahip oluyor.

Sosyal marketin iyiliÄŸe ve paylaÅŸmaya açılan bir kapı olduÄŸunu ifade eden Karaköprü Belediye BaÅŸkanı Metin Baydilli, hayırsever vatandaÅŸların da yardımlarıyla ihtiyaç sahiplerinin birçok ihtiyacını karşılayacak bir yeri ilçeye kazandırmanın mutluluÄŸunu yaÅŸadıklarını kaydetti.

BaÅŸkan Baydilli ÅŸunları ifade etti: “Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi aileler, kardeÅŸlerimiz sosyal markette bayramlık kıyafetlerini alıyor, ihtiyaçları olan gıdaları temin ediyor. Tabi vatandaÅŸlarımızın bu ÅŸekilde ihtiyaçlarını karşılamak, çocukların yüzünde gülümseme görmek bizi çok mutlu ediyor. Bu da tabi ki hayırsever vatandaÅŸlarımızın sosyal marketimize yaptıkları bağışlarla saÄŸlanıyor.

Ben sosyal marketimize katkı saÄŸlayan tüm hayırseverlere, paydaÅŸlarımıza çok teÅŸekkür ediyorum.”

Karaköprü Belediyesi sosyal marketten faydalanmak isteyen ihtiyaç sahibi vatandaÅŸlar 444 9 657 nolu beyaz masa biriminden talepte bulunabilirler.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
SaÄŸ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
SaÄŸ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024