Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   28 Mayıs 2021 - 10:07

GENÇLERDEN BAŞKAN KUŞ’A TEŞEKKÜR.

Büyüt
Küçült
GENÇLERDEN BAŞKAN KUŞ’A
Haber Detay
Eyyübiye Belediyesi Gençlik Spor Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik Merkezleri gençleri ağırlamaya devam ediyor. Merkezlerde farklı branşlardaki kurslara katılan gençler, sunulan imkanlardan dolayı Başkan Kuş’a teşekkür etti.

Eyyübiye Belediyesi Gençlik Spor Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik Merkezleri gençleri ağırlamaya devam ediyor. Merkezlerde farklı branşlardaki kurslara katılan gençler, sunulan imkanlardan dolayı Başkan Kuş’a teşekkür etti. Gençlerin sportif, akademik ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla çalışmalarını sürdüren Gençlik Merkezleri, gençlerin yeteneklerini geliştirmelerine de imkan sunuyor. Eyyübiye Belediyesine bağlı 15 Temmuz ve Şehit Teğmen Muhammed Cihangir Çubukçu Gençlik Merkezlerinde öğrencilere yönelik, bilgisayar, EBA, Resim, Kuran-ı Kerim, YKS dersleri, halk oyunları kurslarıyla gençliğe eğitimler veriliyor. Kurslara katılan ve sunulan imkanlardan duydukları memnuniyeti dile getiren gençler Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a teşekkür etti.

Salgın nedeniyle zor günler geçirdiklerini ama Eyyübiye Belediyesi’nin Gençlik Merkezlerindeki kurslar sayesinde sosyal ve kültürel faaliyetlerini sürdürdüklerini belirten gençler, “ Salgın nedeniyle eğitimden biraz geri kaldık. Ama EBA destek noktaları sayesinde eğitimlerimize buradan devam ediyoruz. Evlerimizde internet sorunu vardı. Çok şükür ki merkezlerimizde hem ders çalışıp hem de eksikliklerimizi gideriyoruz. Burada bizlere çeşitli alanlarda kurslar veriliyor. Verilen eğitimlerden memnunuz. Başkanımız Mehmet Kuş’a teşekkür ederiz.” Dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024