Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   17 Mart 2021 - 10:10

BAŞKAN KUŞ, ESNAFI DİNLEYİP, TALEPLERİNE YERİNDE ÇÖZÜMLER ÜRETİYOR.

Büyüt
Küçült
BAŞKAN KUŞ, ESNAFI DİNLEYİP, TALEPLERİNE YERİNDE ÇÖZÜMLER
Haber Detay
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, periyodik olarak sürdürdüğü esnaf ve vatandaş ziyaretlerine, İmam Keskin Buğday Pazarı esnafıyla devam etti.

Eyyübiye Belediye BaÅŸkanı Mehmet KuÅŸ, periyodik olarak sürdürdüÄŸü esnaf ve vatandaÅŸ ziyaretlerine, Ä°mam Keskin BuÄŸday Pazarı esnafıyla devam etti. Eyyübiye Belediye BaÅŸkanı Mehmet KuÅŸ, beraberinde meclis üyeleri Ä°smail Özbek ve Mahmut Birinci ile birlikte Ä°mam Keskin BuÄŸday Pazarı Dernek BaÅŸkanı Kemal Uflaz ve buÄŸday pazarı esnafını ziyaret etti. Ä°mam Keskin BuÄŸday Pazarı giriÅŸinde dernek baÅŸkanı ve esnaf tarafından karşılanan Eyyübiye Belediye BaÅŸkanı Mehmet KuÅŸ, esnafın taleplerine kulak verdi. Kendisine iletilen taleplerin yerine getirilmesi için ilgililere talimat veren BaÅŸkan KuÅŸ’un anlık çözümleri esnafın takdirini kazandı. Sık sık esnaf ve vatandaÅŸ ile bir araya gelip, talepleri birinci ağızdan dinlediklerini belirten BaÅŸkan KuÅŸ,” Esnafımızın taleplerini sahada dinlemek adına her zaman onlarla iç içe olacağız.” dedi.

BuÄŸday pazarı ziyaretiyle ilgili açıklama yapan Eyyübiye Belediye BaÅŸkanı Mehmet KuÅŸ ÅŸunları söyledi;” Milletin Efendilerini ziyaret ettik; Çiftçi Milletin efendisidir. Biz bu ÅŸiyar ile bakıyoruz. Bugün Ä°mam Keskin BuÄŸday Pazarı Dernek BaÅŸkanını ve esnafımızı  Meclis Üyelerimiz ile birlikte ziyaret ettik.  Esnafımızın ve vatandaÅŸlarımızın taleplerini sıkıntılarını dinledik. Dernek BaÅŸkanımızın esnaf ile ilgili taleplerini dinleyip anında birim müdürlerimize talimat verdik ve sıkıntılarını çözüm noktasına kavuÅŸturacağız. Ben BaÅŸkanımıza göstermiÅŸ oldukları ilgi ve alakadan dolayı ÅŸükranlarımı iletiyor, bütün esnafımıza ve çiftçi kardeÅŸimize bol kazançlar diliyorum.”

Yaptığı çalışmalar ve esnafa gösterdiÄŸi hassasiyetten dolayı BaÅŸkan KuÅŸ’a teÅŸekkür eden Dernek BaÅŸkanı Kemal Uflaz ise,” Güzide Eyyübiye’mizin deÄŸerli Eyyübiye Belediye BaÅŸkanı bugün bizleri bir kez daha ziyaret ettiler. Bu ziyaretleri bizleri fazlası ile memnun etti. Sorunlarımızı yerinde tespit edip anında çözüme kavuÅŸturdu. Bize bu ilgisinden dolayı teÅŸekkür ederiz. Sürekli Eyyübiye Belediye BaÅŸkanımız bizim ve esnafımızın yanında bir kez daha esnafımızın yanında olan BaÅŸkanımıza esnafım ve ÅŸahsım adına teÅŸekkür ederim.” Dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
SaÄŸ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
SaÄŸ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024