Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ŞANLIURFA
Haberin Tarihi :   06 Mart 2023 - 15:39

Valimiz Salih Ayhan'ın Berat Kandili Mesajı

Büyüt
Küçült
Valimiz Salih Ayhanın Berat Kandili
Haber Detay
Mübarek Ramazan ayının habercisi, Şaban ayının on beşinci gecesi olan Berat Kandili’ne bir kez daha erişmenin huzuru içerisindeyiz.

Cenab-ı Hak; kullarının ibadetlerini mükafatlandırmak, dualarını kabul etmek ve bağışlanmalarına imkân tanımak üzere mübarek geceleri daha faziletli kılmıştır. Bu mübarek gecelerden biri olan Berat Kandili de Yüce Allah’ın rahmeti ve merhametiyle kullarına iyilik edeceği bir vakittir.   Deprem sebebiyle bir süredir içerisinde olduğumuz ve ülkemizi derinden sarsan sıkıntılı dönemin bir an önce bitmesi, yeniden huzurlu ve mutlu günlere dönebilmemiz için Allah’tan başka bizlere el uzatacak kimse yoktur. Bu kandilde de dualarımız, ülkemiz ve milletimiz için olacaktır.   Güzel yarınlara olan inancımızı dualarımızla yeşerteceğimiz bir kurtuluş vesilesi olan bu mübarek gecenin birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesi temennisiyle Şanlılı hemşehrilerimin, milletimizin ve İslam dünyasının Berat Kandili’ni tebrik ediyorum. Berat Kandili; tüm dünya insanlığına hayır, huzur ve kardeşlik getirsin…

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024