Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ŞANLIURFA
Haberin Tarihi :   25 Eylül 2024 - 10:25

Vali Şıldak Toplu Sünnet Törenine Katıldı

Büyüt
Küçült
Vali Şıldak Toplu Sünnet Törenine
Haber Detay
Vali Hasan Şıldak, Şanlıurfa Valiliği koordinesinde Eyyübiye Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Eyyübiye Belediyesi işbirliğinde düzenlenen toplu sünnet Şölenine katıldı.

Eyyübiye Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilen ve 64 aileden 103 çocuk için düzenlenen törene, Şanlı Valisi Hasan Şıldak, Şanlı Milletvekili A. Emin Önen, Eyyübiye Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ile aileler katıldı.
Törende tüm katılımcıları selamlayan Vali Hasan Şıldak,  organizasyondan dolayı Eyyübiye Kaymakamlığını ve Eyyübiye Belediyesini tebrik ederek, emeği geçenlere teşekkür etti. Vali Hasan Şıldak, “Devlet olarak geleceğimiz olan çocuklarımızın yanında oluyoruz, bugün de 103 çocuğumuz sünnet olarak geleceğe bir adım atıyorlar. Ailelerini tebrik ediyor, hayırlı olsun diyoruz. Emeği geçen herkesi, tüm kurumlarımızı tebrik ediyoruz” diye konuştu.

Şanlı Milletvekili A. Emin Önen de sünnet olan çocukları ve ailelerini tebrik etti. Vekil Önen, “Böyle mutlu bir günde sizlerle birlikte olmaktan, yerel hizmetlerin el ele verilerek birlikte yürümesini görmekten de ayrıca mutluluk içerisindeyiz. Geleceğimizin teminatı evlatlarımızın ilk mürüvvetlerini görüyoruz. Ailelerimizi tebrik ediyorum. İnşallah Rabbim sizlere onların evliliklerini de görmeyi nasip etsin” dedi.
Sünnet şölenine ev sahipliği yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, yaptığı  konuşmasında aileleri ve çocukları tebrik ederek,  benzer etkinliklere her zaman destek vermeyi sürdüreceklerini söyledi. 
Konuşmaların ardından, sünnet olacak çocukların ailelerine sünnet hediyesi olarak 5’er bin liralık hediye çekleri takdim edildi. Hediye takdimi, hatıra fotoğrafı çekimi ve sünnet yemeği ikramının ardından program tamamlandı.
 

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tuncay
Tuncay
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024