Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ŞANLIURFA
Haberin Tarihi :   21 Mayıs 2024 - 12:54

Vali Şıldak, ‘Sokak Hayvanları’ Hassasiyeti İçin Kurumlarla Bir Araya Geldi

Büyüt
Küçült
Vali Şıldak, ‘Sokak Hayvanları’ Hassasiyeti İçin Kurumlarla Bir Araya
Haber Detay
Vali Hasan Şıldak başkanlığında vatandaş hassasiyetleri ön planda tutularak sokak hayvanlarının varlığı, bakımı ve rehabilitasyonu ile birimlerin sorumluluk alanlarını konu alan toplantı gerçekleştirildi.

Şanlı Valisi Hasan Şıldak, il ve ilçe ziyaretlerinde vatandaşların talepleri ile kurumlara gelen şikayetleri de değerlendirerek sokak hayvanlarının bakımı ve rehabilitasyonunun sağlanması ile bu konuda yaşanan olumsuzlukların giderilmesi amacıyla Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirdi.
Vali Hasan Şıldak’ın başkanlık ettiği toplantıya Jandarma ve Emniyet yetkilileri, Harran Üniversitesi ve ilgili kurum amirleri, Büyükşehir ve ilçe belediye temsilcileri katıldı.
İl genelinde sokak hayvanlarının sayısı, bakımı, rehabilitasyonu, kayıt altına alınması ve aşılama çalışmaları ile ilgili birimlerin görev alanlarının değerlendirildiği toplantıda Vali Şıldak, “Sokak hayvanlarıyla ilgili yürütülen bütün çalışmalar Valiliğimiz tarafından yakından takip edilecek ve sorunun çözümü için ilgili kurumlarımız kararlılık gösterecektir. Bizler de tüm çalışmaları kademe kademe takip edeceğiz. Tüm bu çalışmaları takip ederken insan sağlığı başta olmak üzere sokak hayvanlarının bakım ve rehabilitasyon süreçleri, yoğunlaştığı alanlar ile vatandaş talep ve şikayetlerinin hassasiyetle takip edilmesini, mutlak suretle vatandaşlara dönüş yapılarak bilgi verilmesi yönünde talimatlarımızı verdik. Dediğimiz gibi tüm bu hususların birebir takipçisi olmaya devam edeceğim. Sabah erken saatlerde de olsa gece geç saatlerde de olsa ilgili birimler dönüşümlü olarak kendi aralarında koordinelerini sağlayacak ve vatandaşlarımızın bu konudaki hassasiyetine dikkat edeceklerdir” ifadelerini kullandı. 
Vali Şıldak, önümüzdeki süreçlerde yapılan çalışmaların değerlendirildiği Koordinasyon Toplantılarını sürdüreceklerini de sözlerine ekledi.

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Mehmet Demir
Sn başkanım,Yakubiye mahallesi ne olacak. Evimiz depremde ağır hasar gördü afat tarafından yıkıldı.
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024