Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ŞANLIURFA
Haberin Tarihi :   27 Ağustos 2024 - 09:47

Vali Şıldak, Geleneğini Sürdürüyor

Büyüt
Küçült
Vali Şıldak, Geleneğini
Haber Detay
Vali Hasan Şıldak, Şanlıurfa’nın sanatçı ve zanaatkar değerler ziyaretinde bu kez Ressam Mehmet İnci ile Kültür Bakanlığı Onaylı Sanatçı Bakır Ustası Mehmet Nur Demirözü'nün misafiri oldu.

Şanlı Valisi Hasan Şıldak, ilçe ziyaretleri, STK ve muhtar buluşmaları ile Açık Kapı Buluşmalarının yanı sıra Şanlı’nın tanınmış sanatçı ve zanaatkarlarını da hanelerinde ziyaret ederek bölge kültürünün gelişmesi için temaslarına devam ediyor. Vali Şıldak, her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği ziyaretlerinde bu hafta Ressam Mehmet İnci ile Kültür Bakanlığı Onaylı Sanatçı Bakır Ustası Mehmet Nur Demirözü'nü ziyaret etti.  
Eşi Fatma Nur Şıldak’ın da katıldığı ziyaretlerde Vali Şıldak, sanatçı ve zanaatkarların aileleri ile sohbet ederek bölgesel sanatçıların Şanlı nde önemli bir yere sahip olduğunu ifade etti. 

Bu haftaki ziyaretlerinin ardından kısa bir değerlendirme yapan Vali Şıldak, “Bugün yine Şanlı'mızın Kültür ve Sanat elçilerinden kıymetli Ressamımız Mehmet İnci ile Kültür Bakanlığı Onaylı Sanatçımız Bakır Ustası Mehmet Nur Demirözü'nü ziyaret ettik. Her bir isim bizler için çok değerli. Şanlı kültürel değerlerini bir de kendilerinden dinlediğimiz sanatçılarımıza güzel sohbetleri ve samimi yaklaşımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 

Vali Şıldak, ziyaretlerini önümüzdeki haftalarda da sürdüreceğini sözlerine ekledi.
 

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tuncay
Tuncay
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024