Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ŞANLIURFA
Haberin Tarihi :   26 Haziran 2024 - 09:31

Vali Şıldak, Enerji Sorunlarına Çözüm Arayışında

Büyüt
Küçült
Vali Şıldak, Enerji Sorunlarına Çözüm
Haber Detay
Vali Hasan Şıldak başkanlığında,il genelinde yaşanan elektrik enerjisi kesintileri ile ilgili enerji dağıtım şirketleri ve kamu kuruluşları temsilcilerinin katılımıyla toplantı gerçekleştirildi.

Şanlı'da il genelinde yaşanan enerji sorunlarına kalıcı çözüm arayışı için geniş kapsamlı buluşma gerçekleştiren Vali Şıldak, şehir merkezi başta olmak üzere Şanlı’da elektrik hizmetlerinin sunumunda meydana gelen aksamaların giderilmesi, vatandaşların mağduriyetlerinin önlenmesi için bütün tedbirlerin alınması, her tür imkanın kullanılarak sorunun çözülmesi talimatını verdi.

 

Vali Şıldak, hayatı olumsuz şekilde etkileyen en önemli konu durumundaki enerji kesintilerinin ivedi olarak önlenmesi ve kalıcı olarak sona erdirilmesiyle ilgili süreci yakından takip ettiklerini belirtti.

 

Vatandaşların taleplerini toplantıda gündeme getiren Vali Şıldak, "Kesintiler hayatın normal akışını olumsuz etkilemekle birlikte sanayiden tarıma kadar her alanda etkisini gösteriyor. Sorunun çözümü için atılacak adımları belirlemek ve çalışmaları birebir takip etmek için gündemimize aldık. Vatandaşlarımızın mağduriyetinin giderilmesi için şahsım olarak bizzat konunun takipçisi olmayı sürdüreceğim" dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tuncay
Tuncay
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024