Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ŞANLIURFA
Haberin Tarihi :   13 Ocak 2023 - 07:49

Vali Salih Ayhan’dan “Kitap İyileştirir” Kampanyasına 500 Kitap ile Destek

Büyüt
Küçült
Vali Salih Ayhan’dan “Kitap İyileştirir” Kampanyasına 500 Kitap ile
Haber Detay
ali Salih Ayhan, ilimizde kitap okuma alışkanlığının kazandırılmasına yönelik olarak başlattığı “Urfa Okuyor” kampanyası ile kitap okumaya yönelik olarak çalışmaları her zaman ön plana çıkarmakta. Vali Ayhan, şehrimizde kitap okuma kültürünü yerleştirmeye yönelik diğer kurum ve kuruluşlarımızın da yapmış olduğu kampanyaları, elinden gelen her türlü imkân ile destekliyor.

Şanlı ve Kitap Beraber Anılacak

Vali Ayhan; Adalet Sarayı ziyaretleri kapsamında, Ceza ve Tekvifevleri Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan “Kitap İyileştirir” kampanyası kapsamında 500 kitap ile destek verdiğini açıkladı.

1 Milyon Kitap Hedefliyoruz

Adalet Sarayında gerçekleşen kitap dağıtımı törenine katılan Vali Ayhan, Valilik olarak 500 kitabın teslimini gerçekleştirirken cezaevi personelimize de kitap dağıttı.

Verdiği demeçte, ‘’Urfa Okuyor’’ projesi ile ilimizde 1 Milyon kitap dağıtımını hedeflediklerini vurgularken “Kitap,  kişisel gelişimi ve içsel eğitimi barındıran bir araçtır. Sadece öğrencilerimizin değil, aynı zamanda personelimiz ve cezaevinde olan hükümlülerimizin de faydalanmasını hedefledik. Bu sayede onların kendilerini eğitmesi yönünde kitaplar yardımcı olacaktır.” dedi.

Vali Ayhan, konuşmasını “Paylaşımcılığa özellikle önem vermeliyiz. Diğer kurum ve kişilerin de böyle güzel, anlamlı projelere destek vermesini istiyorum.” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024