Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ŞANLIURFA
Haberin Tarihi :   21 Aralık 2022 - 16:46

Vali Salih Ayhan, Polis Uygulama Noktası ve Şehitlik Polis Merkezi Amirliği'ni Ziyaret Etti

Büyüt
Küçült
Vali Salih Ayhan, Polis Uygulama Noktası ve Şehitlik Polis Merkezi Amirliğini Ziyaret
Haber Detay
Şeb-i Yelda olarak adlandırılan yılın en uzun gecesinin yaşandığı gün olan 21 Aralık’ta Valimiz Sayın Salih Ayhan, Şanlıurfa’daki polis merkezlerini ziyaret ederek görev başındaki personelimize kolaylıklar diledi.

Valimiz Sayın Salih Ayhan; Mardin yolu üzerindeki polis uygulama noktasına ve Şehitlik Polis Merkez Amirliğine ziyaret gerçekleştirdi. 7/24 görevlerinin başında olan ve halkın huzur ortamında yaşayabilmesini temin etmekle yükümlü olan güvenlik güçlerimizin ne denli önemli bir vazifeyi ifa ettiklerini belirten Valimiz Ayhan, nöbet başındaki polislerimizden bölgenin asayişi hakkında da bilgi aldı.

 

Gerçekleştirdiği ziyarette denetleme defterini imzalayan Valimiz Ayhan, yılın en uzun gecesinde de güvenlik güçlerimizin her türlü olaya müdahale etmek üzere hazır olduklarını belirtti. Valimiz Ayhan sözlerinin sonunda, şehrimizdeki sükûnet ortamının korunması için gece gündüz demeden gayret gösterip vazifesi başında olan güvenlik güçlerimize teşekkür ederek çalışma hayatlarında başarılar diledi ve her daim emniyet mensuplarımızın yanında olacağını ifade etti.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024