Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ŞANLIURFA
Haberin Tarihi :   11 Ekim 2021 - 05:45

VALİ ABDULLAH ERİN’E OLAN SEVGİYİ ARTIRDI

Büyüt
Küçült
VALİ ABDULLAH ERİN’E OLAN SEVGİYİ
Haber Detay
Şanlıurfa’ya bugüne kadar gelmiş geçmiş valiler arasında Abdullah Erin, bir adım daha öne çıkıyor. Abdullah Erin’i diğer valilerden bir adım daha öne çıkartan özeliği ise Urfa sosyolojisi ile tam örtüşüyor olması.

VALİ ABDULLAH ERİN'İ İŞTE ÖNE ÇIKARAN YÖNLERİ


Şanlı Valisi Abdullah Erin, dört duvar arasında kapalı kalmak yerine her gün sokaklara iniyor. Türk, Kürt, Arap herkesle kendi ana dillerinde konuşabiliyor. 


Şanlı’da, görev yapan birçok vali hiç şüphesiz kentte çalışmalarıyla, halkla diyalogu ile vatandaşın sevgisini kazandı. Ancak Urfa sosyolojisi ile tam örtüşen vali olma özelliğiyle Abdullah Erin, bunlarda bir adım daha öne çıktı.  

 

Arapça ve Kürtçe bilmesi, yörenin yetiştirdiği vali olması onu Şanlı’da sevilmesinde zirveye taşıdı. Annesi Arap, babası Kürt olan Abdullah Erin, Türkçe’yi okulda öğrenmiş. Çok iyi İngilizce de konuşan Vali Erin, Farsça da biliyor, Süryanice de. Vali Abdullah Erin’in bölge halkından biri olması, ortak akılla hareket etmesi, vicdanını aklının önünde tutması onu bölgenin en başarılı valileri arasına yerleştirdi.

BARIŞ PINARI BÖLGESİ İÇİN DE ARANAN VALİ ÖZELİĞİNİ TAŞIYOR

Şanlı’ya atandığı günden buyana gecenin bir yarısında, sabahın ilk ışıklarında mesai mefhumu gözetmeden samimi ve içten davranışı ile halkın içinde olan, kentin gelişmesi ve kalkınması için gecesini gündüzüne katan Şanlı Valisi Abdullah Erin,  Türkiye’nin kontrolünde olan Suriye Barış Pınar’ı bölgesinde de başarılı hizmetler veriyor. Bir ayağı Urfa’da diğer ayağı Suriye Barış Pınar’ı bölgesinde olan Abdulah Erin, oradaki halkla da aracı kullanmadan Kürtçe ve Arapça konuşup diyalog kurabiliyor. Barış Pınarı Bölgesi sosyolojisi ile de tam örtüşen Şanlı Valisi Abdullah Erin, Barış Pınarı Bölgesinin güvenlik, elektrik, su, sağlık, okul, ekmek fabrikası kurulması gibi birçok sorunu da çok kısa sürede çözdü. 

ŞANLIURFA VE İLÇELERİNE SAYISIZ YATIRIMCI ÇEKTİ

Günlük rutin işlerini de ihmal etmeyen, Şanlı’ya yatırımcı çekmesi, yeni fabrikaların kurulması ve istihdama yönelik çabaları kadar sosyal projeler, eğitim yatırımlarını da at başı götüren Vali Abdullah Erin,  şehir ve ilçe merkezlerinin yanı sıra köylerde de halkın arasında olmaya büyük önem veriyor. Ünü sınır ötesine kadar taşan, uluslararası bir vali statüsü bulunan Abdullah Erin'in kibirden uzak mütevaziliğe de vatandaşın duasını alıyor. 

URFALI ÇOK SAYIDA VATANDAŞIN DUASINI ALIYOR

Bayram Dikmir ise Vali Erin için  “Halkın içerisinde halktan biri olan değerli valimiz, nerede ne olumsuzluklar varsa oradadır. Şanlı böyle bir vali görmedi. Biz Şanlı olarak sizden razıyız. Allah da sizden razı olsun. Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah.” diyor.
Vali Abdullah Erin ile ilgili Urfalı Ömer Deliktaş’ın “Sizi Urfa’mıza bahşeden yüce Rabbimize şükürler olsun” demesi dikkat çekti.

SİLAH RUHSATI VERMEDİĞİ İÇİN ŞİKÂYET EDİLİYOR

Vali Abdullah Erin’in silah ruhsatı konusunda ise katı kuralları bulunuyor. Her önüne gelene silah ruhsata vermediği için de zaman zaman İçişleri Bakanlığına şikayet bile ediliyor. En son ise Şanlıspor konusunda İçişleri Bakanına şikayet edildiği öğrenilen Abdullah Erin’in, bu şikayetlerde moral motivasyonunu bozmayıp işini başarılı bir şekilde yürütüyor.

 

Urfadasın Haber              



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024