Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ŞANLIURFA
Haberin Tarihi :   12 Ocak 2023 - 14:56

UCİM NOVADA PARK AVM’DE BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ.

Büyüt
Küçült
UCİM NOVADA PARK AVM’DE BÜYÜK İLGİ
Haber Detay
Çocuk ihmal ve istismarı konusunda her daim toplumu bilinçlendirici faaliyetlerde bulunan UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği Şanlıurfa koordinatörleri ve gönüllüleri, 12 Ocak 2023 Perşembe (bugün) tarihinde çocuk ihmal ve istismarını önleme farkındalığı için ,Şanlıurfa Novada Avm kapalı alanında ,Novada Avm yöneticisi Esra Avcı’nın da destekleri ile UCİM Şanlıurfa Hukuk Koordinatörü Av. Sena Nur Koç, Eğitim Koordinatörü Esra Duman ve gönüllülerimiz Şerife Çelik, İbrahim Bayram ve Merve Yüce’nin de organizasyonları ile bilgilendirme ve farkındalık etkinliği için ,destek olmaları konusunda Şanlıurfalılara çağrıda bulundular.

kşam mesai saati bitene kadar, stantlarımızda bilgilendirici broşürler ve derneğimize gönüllü üyelikler için siz Şanlılıları bekliyorlar.

UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği Şanlı Hukuk Koordinatörü Av. Sena Nur Koç “Bizler kahraman çocuklarımızın en iyi mevkilere gelmesi, mutlu olması için mücadele ediyoruz. Davalarda sesimizi gür çıkartabilmek için sizler, yüze yakın gönüllülerimizle ve gönüllü olmak isteyen Şanlılılarla bir arada olmak için burada buluştuk. Bizler binlerce vicdanlı insanın yüreğine ses olmaya, ahlaki cesaretimiz ile çocuklarımızı koruyacağız” Bu sebeple, UCİM için çırpınan ve destek veren herkese, koordinatörlerimize ve gönüllülerimize sonsuz teşekkür ederiz.

 

UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği

Web Sitesi            : https://www.ucim.org.tr/

Üye  Olma Sitesi : https://fonzip.com/ucim/form/ucim-gonullu-uye-ol

Bağış Sitesi           : https://fonzip.com/ucim/bagis



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024