Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ŞANLIURFA
Haberin Tarihi :   28 Haziran 2021 - 16:26

KOOPERATİF GENEL KURULU YAPILDI VE İSİM DEĞİŞİKLİĞİNE GİDİLDİ.

Büyüt
Küçült
KOOPERATİF GENEL KURULU YAPILDI VE İSİM DEĞİŞİKLİĞİNE
Haber Detay
S.S. Şanlıurfa Oto Hurdacılar ve Tamircileri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi kooperatif binasında (matbaacılar sitesi yanı) Bugün (28.06.2021 Pazartesi) saat 14:00'te genel kurulunu gerçekleştirdi.

Genel kurulun önemli maddelerinden birisiydi isim değişikliği daha önce Şanlı oto hurdacılar ve tamircileri Küçük Sanayi sitesi kooperatifi olan isim değişikliğine giderek S.S. Ş. Oto Çıkma parçacılar ve tamirciler Küçük Sanayi sitesi yapı kooperatifi olarak tüm katılımcıların oyuyla kabul edildi.

S.S. Ş. Oto Çıkma Parçacıları ve Tamircileri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mehmet Özbek genel kurula hitap ederek açıklamalarda bulundu.

 

Başkan Özbek'in açıklamaları;" 2013 Yılında kurulan kooperatifimiz 2 yıl sonra inşaata başlamış olup, üyelerine 2016 yılında anahtar teslimi yapılmıştır. Kooperatifin alt ve üst yapısı bitirilmiş olup üyelerin isteği ile her bir iş yerine ait olmak üzere ardiye talep edilmesi noktasında girişimlerimiz devam etmektedir. Bunun müjdesini en kısa zamanda üyelerimize vermeyi planlıyoruz. Türkiye'de nadir olan Kooperatiflerin inşaat teslimi sürecinde en kısa zamanda kurulup ve iş yerlerini ivedi bir şekilde kısa sürede üyelerine teslim eden bir kooperatife sahibiz. Bu anlamda bizlere ve yönetimime güvenerek elbirliği ile iş yerimizi bitirmemize verdikleri destekten ötürü tüm üyelerimize şahsım ve yönetimim adına teşekkürü bir borç biliriz. Tüm esnaf sanatkâr kardeşlerimize bol kazançlar diliyoruz." Dedi.

 

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024