Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ŞANLIURFA
Haberin Tarihi :   23 Ocak 2022 - 07:45

İlimiz Trafik Durumu Hakkında Duyuru

Büyüt
Küçült
İlimiz Trafik Durumu Hakkında
Haber Detay
İlimiz ve çevresinde etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla, İçişleri Bakanlığı’nın 2021/5 sayılı genelgesi ve Karayolları Trafik Kanunu ile valilik kararı çerçevesinde 23.01.2022 günü saat 09.30’dan itibaren;

Şanlı şehirlerarası otobüs terminalinden Gaziantep ve Adıyaman istikametine seyredecek tüm otobüs seferleri durdurulmuştur. 

 


İlimizden Gaziantep istikametine Şanlı-Adana otoyolu ve D-400 karayolu üzerinde seyir halinde olan ticari araçların tamamı ile hususi araçlardan zincir, takoz, kış lastiği olmayanların seyirlerine izin verilmeyecektir. Belirtilen güzergahta seyir halinde olup, zincir, takoz ve kış lastiği olmayan araçlar daha önce belirlenen bekleme noktalarına alınarak güvenli seyir imkanı oluşana kadar bekletilecektir.
Olumsuz hava koşullarının sona ermesi ve şehirlerarası güzergahta güvenli seyir imkanı oluşmasıyla, kısıtlamalar kaldırılacaktır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024