Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ŞANLIURFA
Haberin Tarihi :   10 Eylül 2024 - 12:06

Huzur Şehri Şalıurfa'da Suça Yer Yok

Büyüt
Küçült
Huzur Şehri Şalıurfada Suça Yer
Haber Detay
Şanlıurfa’da güvenlik güçleri şok uygulamalarına devam ediyor. Hafta sonunda da Alkol ve Uyuşturucu Denetimi yapan Emniyet ve Jandarma ekipleri vatandaşlardan tam not aldı.

Şanlı’da huzurun ve güvenin temini için yoğun çalışmalarına devam eden Emniyet ve Jandarma ekiplerinin hafta sonu programında yine şok uygulamalar ve trafik denetimleri vardı. 
Cumartesi gecesi 21-00 ile 03.00 arasında il merkezi, ilçe ve kırsal bölgelerde yapılan denetimlerde Bin 165 araç kontrol edildi. Titizlikle sürdürülen çalışmalarda 171 sürücüye 448.163.00 TL tutarında trafik para cezası uygulanırken, 8 araç trafikten men edildi ve alkollü araç kullanan 10 sürücünün ehliyetine de el konuldu. 
  “Şanlı’da Suça ve Suçluya Yer Yok” Aranmakta olan iki kişinin de yakalandığı denetimlerle ilgili bir değerlendirme yapan Vali Hasan Şıldak, bu yöndeki çalışmaların devam edeceğini ifade etti. Tüm güvenlik güçlerini çalışmalarından dolayı tebrik eden Vali Şıldak, Şanlı’da huzurun ve güvenin sürekliliğine özen gösterdiklerini ve suç ve suçlulara hiçbir zaman müsamaha gösterilmeyeceğini belirtti.  

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tuncay
Tuncay
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024