Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ŞANLIURFA
Haberin Tarihi :   05 Ağustos 2021 - 14:35

FAKIBABA'DAN YENİ YAPILAN VE TAVANLARI ÇÖKEN KAMPÜSÜN MÜTEAHHİDİNE SERT YANIT

Büyüt
Küçült
FAKIBABADAN YENİ YAPILAN VE TAVANLARI ÇÖKEN KAMPÜSÜN MÜTEAHHİDİNE SERT
Haber Detay
Şanlıurfa’da kampus okulların müteahhidi Ali Eyyüpoğlu, Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba’ya ağır sözler sarf ederek, “Siyasetçi artığı Fakıbaba şov yapmaya mı çıktın?” diye tepki gösterdi.

Yüklenici müteahhidinin açıklamalarına Fakıbaba'dan anından sert tepki geldi. Sosyal medya hesabıyla yüklenici Müteahhidin açıklamasını alıntılayarak çok sert tepki gösterdi.

 

İşte Ak Parti Şanlı Milletvekili Sayın Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'nın twitter hesabında ki açıklamaları;

 

"Sizin gibi yüzsüz, ahlaksız, hırsız ve şovmen birine cevap vererek seviyenize kendimi düşürmek istemezdim. Ama beni bu tartışmaya siz zorladınız. Size cevabım ektedir.

 

Ben haber konusu okulun hangi yüklenici tarafından yapıldığını bilmiyordum. Bir milletvekili olarak milletim adına olayın araştırılmasına destek vererek görevimi yaptım. Bahse konu okulu sizin yaptığınızı açıklamanızdan öğrendim ve hiç de şaşırmadım. Zaten açıklamanızla da işi doğru yapmadığınız anlaşılıyor. Gerek bu okul ve gerekse devletten almış olduğunuz diğer ihaleleriniz de incelendiğinde, yaptığınız  hırsızlıklarınızın mahkeme tarafından da teyit edileceğine inanıyorum. Esasen siz ve benzerleriniz  bu memleketi yıllardır sömürmekten, fakir fukaranın hakkını gaspetmekten vazgeçin, hala doymadınız mı? Yeter artık!  Benim şahsılarla problemim yok. Devleti ve milleti sömürerek haksız yere kazanç elde eden, yaptığı işin hakkını vermeyen  zihniyetle problemim var. Urfa adına her zaman bu zihniyete  karşı mücadele etmeye devam edeceğim.  Siz ve sizin gibilerin yaptığı usulsüzlüklerin araştırılarak cezalandırılması, size imtiyaz tanıyan bürokrarların da hesap vermesi için de Tüm Urfa'lılar adına en kısa zamanda mahkemeye başvuracağım."



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024