Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ŞANLIURFA
Haberin Tarihi :   21 Mayıs 2021 - 14:51

Barış Pınarı Bölgesi Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Büyüt
Küçült
Barış Pınarı Bölgesi Koordinasyon Toplantısı
Haber Detay
Barış Pınarı Bölgesi koordinasyon toplantısı, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin başkanlığında valilik konferans salonunda yapıldı.

Barış Pınarı Bölgesindeki Telabyad ve Resulayn’ın güvenlik, eğitim, sağlık, altyapı, diyanet, gençlik ve spor alanlarında bugüne kadar yapılan ve planlaması devam eden hizmetlerin görüşüldüğü toplantıya, 7’nci Kolordu Komutanı Tümgeneral Yılmaz Yıldırım, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Fuat Güney, 20’nci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Oktay Ağbuga, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz,  İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş, Vali Yardımcıları, Telabyad Koordinatörü Vali Yardımcısı Oğuzhan Erdi Atak, Resulayn Koordinatörü Muhammet Usame Soysal ile bölgede görev alan kamu kurum kuruluşları idarecileri katıldı.
Telabyad ve Resulayn’da tamamlanan ve devam eden çalışmalar hakkında kamu kurum kuruluşları yetkililerinin sunumunun ardından, koordinatör mülki idare amirlerinin birer değerlendirme yaptığı toplantı, planlanan hizmetlerin istişare edilmesinin ardından sona erdi. 

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024