Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ŞANLIURFA
Haberin Tarihi :   16 Aralık 2021 - 06:01

Arslan’dan Evren Sanayi esnafına müjde!

Büyüt
Küçült
Arslan’dan Evren Sanayi esnafına
Haber Detay
Şanlıurfa Zirai Aletler ve Motorlu Vasıtalar Tamircileri Sanat Esnaf Odası seçimleri 2 Ocak’ta Vali Konağı Düğün Salonu’nda düzenlenecek. Seçimde yeniden aday olacak Şanlıurfa Zirai Aletler ve Motorlu Vasıtalar Tamircileri Sanat Esnaf Odası Başkanı Mustafa Arslan, seçimlere yönelik çalışmasını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Bu kapsamda bugün sabah sanayide faaliyet gösteren Uçar Oto Elektrik Sahibi Osman Uçar tarafından esnafa ikram edilen çorba ikramında üyeleriyle buluşan Arslan, seçimler için destek talep etti. Esnaf tarafından sıcak ilgiyle karşılanan Arslan, Evren Sanayi Kooperatifi ve Şanlı Zirai Aletler ve Motorlu Vasıtalar Tamircileri Sanat Esnaf Odası olarak yapılan çalışmalardan bahsetti. Arslan, yaptığı konuşmada, 2 Ocak’ta Zirai Aletler ve Motorlu Vasıtalar Tamircileri Sanat Esnaf Odasının genel kurulu olacağını hatırlatarak, “Evren Sanayi’de kiracı olan, mağdur olan birçok kesim var. Biz bu noktada esnafın mağduriyetini giderme anlamında 570 işyeri daha yapılacak. İmar planı yapılmış ama mülkiyet sorunu var, bunu çözmek için hem hukuki hem de siyasi olarak çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah kısa sürede bu sorunu çözeceğiz” dedi.  

 

“KUZEY BATI ÇEVRE YIL SONUNA KADAR BİTİYOR ”

Arslan, TIR, Kamyon ve Ağır İş Makineleri esnafı için de Evren Sanayi büyüklüğünde 981 dönüm üzerinde yeni işyerleri yapılması için de çalışmalarının devam ettiğini vurguladı. Ulaşımla ilgili sıkıntılara da dikkat çeken Arslan, Evren Sanayi’ye ulaşımda trafik yükünü azaltması beklenen ve yıllardır bitirilemeyen Kuzey-Batı çevre yolunun da yıl sonuna kadar tamamlanmasını beklediklerini söyledi. Arslan, esnaflarla kendisini bir araya getirmesini sağlayan Uçar Oto Elektrik Sahibi Osman Uçar’a teşekkür etti. Bu arada toplantıya Şanlı Oto Çıkma Parçacılar ve Tamirciler Kooperatif Başkanı Mehmet Özbek, Evren Sanayi Sitesi 2. Başkanı Sami Atlı, Şanlı Tır-Kamyon ve Ağır İş Makineleri İhtisas Küçük Sanayi Yapı Kooperatif Başkanı Mahmut Çiftçi ve çok sayıda esnaf katıldı.

Kaynak Linki: Sanliajans.com





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024