Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ŞANLIURFA
Haberin Tarihi :   02 Aralık 2022 - 09:44

ADD Şanlıurfa Şubesi basın ile buluştu.

Büyüt
Küçült
ADD Şanlıurfa Şubesi basın ile
Haber Detay
Atatürkçü Düşünce Derneği Şanlıurfa Şubesi Başkanı Ramazan İmren, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

15 Ekimde Şanlı’da Start veren Atatürkçü Düşünce Derneği Basın Toplansına;Add Şanlı şubesi başkanı Ramazan İmren,başkan yardımcısı,Hüseyin Kılıç, ADD Şanlı Şube Sekreteri Mehmet Emin Ayata,yönetim kurulu üyesi Gamze Güzel ,ve ADD Şanlı Şubesi Saymanı Behice Kara katıldı.

İmren, “Atatürkçü Düşünce Derneğimizi, daha etkin, daha katılımcı, daha eylemci, daha genç ve daha demokratik bir kurum haline getirecek kadroları hep birlikte yetiştireceğiz” dedi.Derneğin amaç ve faaliyetlerine yönelik açıklamalarda bulunan İmren, “Tarihin en büyük devrimcisi, kurtarıcımız ve kurucumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda ödünsüz yürüyen, aydınlanma devrimlerinin gerçek sahibi, ülkemizin en büyük Demokratik Kitle Örgütü’nün üyeleriyiz” dedi.

 

“DERNEĞİMİZİN KÖKLERİ MİLLİ MÜCADELEYE DAYANMAKTADIR ”

İmren açıklamasında;Atatürkçü Düşünce Derneğimizin yürekli, yurtsever üyeleri LAİK TÜRKİYE CUMHURİYETİ’ni yaşatmak için bugün de her bedeli ödemeye hazırdır.

 

Derneğimizin kökleri Milli Mücadele’ye ve Milli Kongrelere dayanmaktadır. TEK LİDERİMİZ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’tür. Hepimiz, Cumhuriyetin kuruluş felsefesini yaymakla görevli olduğumuzun bilincindeyiz. Pusulamiz KEMALİZM’dir. Tarihin HAKLI yanında duran biziz, BİZ KAZANACAĞIZ.

 

Atatürkçü Düşünce Derneğimizi, daha etkin, daha katılımcı, daha eylemci, daha genç ve daha demokratik bir kurum haline getirecek kadroları hep birlikte yetiştireceğiz. Bilmeliyiz ki; kendi kadrolarını yaratamayan kurumlar, uzun soluklu mücadeleleri yürütemezler.dedi.

Toplantı sonrası Başkan ve üyeleri ADD Şanlı Şubesi olarak katılan herkese teşekkür etti.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024