Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ŞANLIURFA
Haberin Tarihi :   15 Şubat 2022 - 06:15

9. Şanlıurfa Gıda Tarım Ve Hayvancılık Fuarı Kapılarını Açtı.

Büyüt
Küçült
9. Şanlıurfa Gıda Tarım Ve Hayvancılık Fuarı Kapılarını
Haber Detay
Bereketli tarım topraklarına sahip Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla 15 - 19 Şubat tarihleri arasında 9. Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı Şanlıurfa Fuar Merkezinde kapılarını açacak.

Şanlı Büyükşehir Belediyesi, fuarların bölge ve ülke ekonomisine büyük katkılar sağladığı bilinciyle verimli topraklarıyla tarımın merkezi konumunda bulunan Şanlı’da paydaş kurumlarla birlikte fuarlar düzenleyerek kent ekonomisine canlılık kazandırmaya devam ediyor.

15 -19 Şubat tarihleri arasında Karaköprü’de bulunan Şanlı Fuar Merkezinde ziyaretçilerine kapılarını açacak olan “9. Şanlı Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı” pek çok sektörü tek bir çatıda buluşturacak.

Bu yıl dokuzuncusu düzenlenecek olan tarım fuarına çevre illerden de yoğun bir katılımın olması beklenirken tarımsal mekanizasyon ve teknolojileri, sera teknolojileri, bitki besleme, gübreler, zirai ilaçlar, tarım, fide, fidan, bahçecilik, traktörler, biçerdöverler, tarım alet ve makineleri, canlı hayvan yetiştiriciliği, süt ve süt endüstrisi gibi sektörler bir araya gelecek.

15 Şubat Salı günü kapılarını açacak Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı 10:00 ile 18:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024