Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : SAĞLIK
Haberin Tarihi :   05 Ekim 2023 - 05:11

Sağlık Müdürü Solmaz Hilvan da  Sağlık Tesislerini Ziyaret etti.

Büyüt
Küçült
Sağlık Müdürü Solmaz Hilvan da  Sağlık Tesislerini Ziyaret
Haber Detay
Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Abdullah Solmaz;, Hizmet Başkanları ile birlikte Hilvan İlçe Sağlık Müdürlüğü, Hilvan Şehit Halit Şiltak Devlet Hastanesi, Hilvan 1 no’lu Aile sağlığı merkezi, Hilvan 6 no’lu Aile sağlığı merkezini ziyaret etti.

Hilvan İlçe Sağlık Müdürü Dr. Recai Ölmez ve Hilvan Şehit Halit Şiltak Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ayşe Alphan yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek, Hizmet kalitesinin daha da yükseltilmesine yönelik görüş alışverişinde bulundular.

İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Abdullah Solmaz; Hilvan Şehit Halit Şiltak Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan Dr. Ayşe Alphan’ a hayırlı olsun temennisinde bulunduk. Hilvan’a kadın hastalıkları ve doğum uzmanının göreve başlamasından dolayı, yoğun bakım ve Ameliyathane hizmetlerinin aktif kullanımı açısından eksiklikleri yerinde değerlendirdik. Poliklinik hizmetleri,Acil servise başvuran hastalarda gerekli alan triajlarının yapılarak hastaların branş polikliniklerine yönlendirilmesi ve Acil servis müşahede süreleri,acil servisten yatışı ve sevki  yapılan hastaların  kabul işlemlerinin hızlı bir şekilde yapılması konularında görüş alışverişinde bulunduk”dedi.

Müdür Solmaz, Hilvan İlçe Sağlık Müdürlüğü, Hilvan Şehit Halit Şiltak Devlet Hastanesi, Hilvan 1 no’lu Aile sağlığı merkezi, Hilvan 6 no’lu Aile sağlığı merkezine gelen hasta ve hasta yakınları ile sohbet edip dilek ve temennilerini dinleyerek hastalara geçmiş olsun dileklerini sundu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024