Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol
19.04.2024
Şanlıurfa / 18°C

20 Ocak 2013 - 18:52
Mustafa Denizli galibiyetle başladı
Mustafa Denizli galibiyetle başladı

Devre arasında takımın başına geçen Mustafa Denizli yönetiminde ilk maçına çıkan Çaykur Rizespor, karşılaşmaya da hızlı başladı. Daha 3. dakikada yeni transferi Florin Cernatın golüyle 1 - 0 öne geçen Karadeniz temsilcisi, 28de Ömer Yalçının golüne engel olamayınca devre arasına 1 - 1lik eşitlikle gitti.

İkinci yarıda maça ağırlığını koyan Çaykur Rizespor, 52de Cenk Ahmet ve 62de Şahinali Terzinin golleriyle skoru 3 - 1e taşıdı. Uzatma dakikalarında Hossam Hassanın ayağından bir gol daha bulan Rize, karşılaşmadan da 4 - 1lik galibiyetle ayrıldı.

Çaykur Rizespor bu sonuçla puanını 30a çıkarttı ve puan tablosunda 4. sırada yer aldı. PTT 1. Ligin lideri Manisasporun ise 34 puanı bulunuyor.

DENİZLİ: İSTEDİĞİM ÇİZGİNİN GERİSİNDEYİZ
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, ikinci yarıya iyi skorla başladıklarını belirterek, İleriye dönük geliştirmemiz gereken konular  var. Oyuncularımın üstün gayretini gördüm. İleriye umutla bakmamız için bu sonuca  itibar etmemiz lazım dedi.
        

Denizli, 4-1lik sonucun oyunu gerçek manada yansıtmadığını da ifade etti. Oyunlarını geliştirmek zorunda olduklarını kaydeden Denizli, şöyle devam etti:
Her şeye rağmen önemli bir başlangıç yaptık, herkesi tebrik ediyorum.  İyi oynadık ama istediğim çizginin çok gerisindeyiz. Sonuç olarak bizim için çok  iyi bir pazar günü oldu. PTT 1. Liginin dünyada bir benzeri yok. 10-12 tane  takımın şampiyonluk mücadelesi verdiği bir ligde kimin nerede darbe alacağı belli  olmaz. Bugün Gaziantep Büyükşehir Belediyespor bize yenseydi aşağı-yukarı aynı  çizgiye gelecektik. Onlar da en az bizim kadar iddialı, hala da iddialılar.  Aradaki puanlar her an değişebilir.
        

PTT 1. LİGDE GÜNÜN DİĞER MAÇLARI

TKİ Tavşanlı Linyitspor-Samsunspor.......................( 0 - 0 )
Ankaragücü-Kayseri Erciyesspor...........................( 1 - 3 )



İsim Soyisim :
E-Mail :

Bu habere ilk yorumu siz yapın.