Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol
28.04.2024
Şanlıurfa / 18°C

13 Mart 2024 - 10:06
HALİLİYE’DE RAMAZAN BEREKETİ İFTAR SOFRASI İLE YAŞATILIYOR
Haliliye Belediyesi düzenlediği İftar Sofrası ile vatandaşları bir araya getirerek, Ramazan ayının birlikteliğini ve bereketini yaşatıyor.
HALİLİYE’DE RAMAZAN BEREKETİ İFTAR SOFRASI İLE YAŞATILIYOR

Ramazan Ayının gelmesiyle dolu dolu bir program hazırlayan Haliliye Belediyesi, vatandaşları iftar sofrasında buluşturuyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla Ramazan ruhunun doyasıya yaşatıldığı Haliliye’de, İftar Sofrası kuruluyor. Ahmet Yesevi Mahallesinde bulunan Sosyal Yardım Kompleksi önünde düzenlenen iftar sofrası, onlarca vatandaşı ağırlıyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından vatandaşlara iftar yemekleri dağıtılırken, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhu yaşatılıyor. Haliliye Belediyesi’nin vatandaşları bir araya getirdiği iftar sofrası programında, seslendirdikleri ilahiler ile sahne alan tasavvuf ekibi ise büyük beğeni topluyor.

Haliliye Belediyesi tarafından yapılan açıklamada ise; Ahmet Yesevi Sosyal Yardım Kompleksi önünde düzenlenen İftar Sofrası ile Ramazan bereketinin her gün yaşatılacağı belirtildi.



İsim Soyisim :
E-Mail :

Bu habere ilk yorumu siz yapın.