Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol
28.03.2024
Şanlıurfa / 18°C

06 Mart 2023 - 15:34
BAŞKAN KUŞ’UN BERAT KANDİLİ MESAJI
Mübarek Ramazan ayını müjdeleyen Berat Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayınlayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, bu gecenin madden ve manen arınmaya, temizlenmeye vesile olmasını diledi.
BAŞKAN KUŞ’UN BERAT KANDİLİ MESAJI

Başkan Kuş, mesajında şunları dile getirdi:

Alemlerin Rabb’i olan Yüce Allah’ın bizleri bağışlaması umuduyla idrak ettiğimiz bu gece, gelenek göreneklerimizde ibadet ve dualarımızı artırdığımız, birbirimize karşı merhamet duygularının zirve yaptığı bir gecedir.

Bir ay önce gerçekleşen dünyanın en büyük felaketlerinden biri olan depremlerde hayatını kaybeden onbinlerce kardeşimizin acısını yaşadığımız bugünlerde, bir yandan yaraları sarmaya bir yandan da milletçe büyük bir dayanışma içinde olmaya çalıştığımız aşikârdır. Hiçbir karşılık beklemeden sergilediğimiz bu davranışımız karşısında Cenab-ı Allah’ın hoşnutluğuna mazhar olduğumuza inanıyoruz.  Depremden etkilenen kardeşlerimizin tüm ihtiyaçları karşılanana kadar bu çabamız inşallah devam edecektir.  

Peygamber Efendimizin sünneti üzere ellerin semaya açıldığı bu mübarek gecede yapılan duaların kabul olacağı inancıyla, affımızı, günahlarımızdan arınmayı, helal rızkı, afiyet ve şükrü talep etmekteyiz.

Milletçe deprem gibi bir musibetle sınandığımız bugünlerde idrak ettiğimiz Berat Gecesi’nin milletimize, ülkemize, İslam âlemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor,  bu gecenin madden ve manen arınmamıza, temizlenmemize vesile olmasını diliyorum.



İsim Soyisim :
E-Mail :

Bu habere ilk yorumu siz yapın.