Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol
19.04.2024
Şanlıurfa / 18°C

12 Ocak 2023 - 15:10
UCİM NOVADA PARK AVM’DE BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ.
Çocuk ihmal ve istismarı konusunda her daim toplumu bilinçlendirici faaliyetlerde bulunan UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği Şanlıurfa koordinatörleri ve gönüllüleri, 12 Ocak 2023 Perşembe (bugün) tarihinde çocuk ihmal ve istismarını önleme farkındalığı için ,Şanlıurfa Novada Avm kapalı alanında ,Novada Avm yöneticisi Esra Avcı’nın da destekleri ile UCİM Şanlıurfa Hukuk Koordinatörü Av. Sena Nur Koç, Eğitim Koordinatörü Esra Duman ve gönüllülerimiz Şerife Çelik, İbrahim Bayram ve Merve Yüce’nin de organizasyonları ile bilgilendirme ve farkındalık etkinliği için ,destek olmaları konusunda Şanlıurfalılara çağrıda bulundular.
UCİM NOVADA PARK AVM’DE BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ.

kşam mesai saati bitene kadar, stantlarımızda bilgilendirici broşürler ve derneğimize gönüllü üyelikler için siz Şanlıurfalıları bekliyorlar.

UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği Şanlıurfa Hukuk Koordinatörü Av. Sena Nur Koç “Bizler kahraman çocuklarımızın en iyi mevkilere gelmesi, mutlu olması için mücadele ediyoruz. Davalarda sesimizi gür çıkartabilmek için sizler, yüze yakın gönüllülerimizle ve gönüllü olmak isteyen Şanlıurfalılarla bir arada olmak için burada buluştuk. Bizler binlerce vicdanlı insanın yüreğine ses olmaya, ahlaki cesaretimiz ile çocuklarımızı koruyacağız” Bu sebeple, UCİM için çırpınan ve destek veren herkese, koordinatörlerimize ve gönüllülerimize sonsuz teşekkür ederiz.

 

UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği

Web Sitesi            : https://www.ucim.org.tr/

Üye  Olma Sitesi : https://fonzip.com/ucim/form/ucim-gonullu-uye-ol

Bağış Sitesi           : https://fonzip.com/ucim/bagis



İsim Soyisim :
E-Mail :

Bu habere ilk yorumu siz yapın.