Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol
29.03.2024
Şanlıurfa / 18°C

21 Aralık 2022 - 16:47
Vali Salih Ayhan, Polis Uygulama Noktası ve Şehitlik Polis Merkezi Amirliği'ni Ziyaret Etti
Şeb-i Yelda olarak adlandırılan yılın en uzun gecesinin yaşandığı gün olan 21 Aralık’ta Valimiz Sayın Salih Ayhan, Şanlıurfa’daki polis merkezlerini ziyaret ederek görev başındaki personelimize kolaylıklar diledi.
Vali Salih Ayhan, Polis Uygulama Noktası ve Şehitlik Polis Merkezi Amirliği'ni Ziyaret Etti

Valimiz Sayın Salih Ayhan; Mardin yolu üzerindeki polis uygulama noktasına ve Şehitlik Polis Merkez Amirliğine ziyaret gerçekleştirdi. 7/24 görevlerinin başında olan ve halkın huzur ortamında yaşayabilmesini temin etmekle yükümlü olan güvenlik güçlerimizin ne denli önemli bir vazifeyi ifa ettiklerini belirten Valimiz Ayhan, nöbet başındaki polislerimizden bölgenin asayişi hakkında da bilgi aldı.

 

Gerçekleştirdiği ziyarette denetleme defterini imzalayan Valimiz Ayhan, yılın en uzun gecesinde de güvenlik güçlerimizin her türlü olaya müdahale etmek üzere hazır olduklarını belirtti. Valimiz Ayhan sözlerinin sonunda, şehrimizdeki sükûnet ortamının korunması için gece gündüz demeden gayret gösterip vazifesi başında olan güvenlik güçlerimize teşekkür ederek çalışma hayatlarında başarılar diledi ve her daim emniyet mensuplarımızın yanında olacağını ifade etti.

 



İsim Soyisim :
E-Mail :

Bu habere ilk yorumu siz yapın.