Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol
23.04.2024
Şanlıurfa / 18°C

12 Ekim 2022 - 16:31
EYYÜBİYE KIRSALINDA YOL ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR
Şanlıurfa’da çoğunluğu tarım arazilerine sahip 122 kırsal mahalleye hizmet ulaştıran Eyyübiye Belediyesi, kurulan beş mobil konkasör şantiyesiyle stabilize yol çalışmalarına hızla devam ediyor.
EYYÜBİYE KIRSALINDA YOL ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR

Geçen üç yıllık sürede kırsal mahallelerin yüzde 80’inin stabilize çalışmalarını tamamladıklarını belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, hızlı bir şekilde devam eden çalışmalarla yıl sonuna kadar çalışmaları tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

Kırsaldaki mahallelerin köy içi yollarını tamamlamak için beş ayrı mobil konkasör şantiyesi kuran Eyyübiye Belediyesi, 43 damperli kamyon, 5 greyder, 5 silindir, 5 iş makinesi ve çok sayıda işçinin görev aldığı çalışmalar kapsamında, Akören, Büyükdüzlük, Küçükdüzlük ve Seksenören mahallelerinin de aralarında bulunduğu mahallelerde çalışmalarını tamamladı.

Yaklaşık 1 milyon ton stabilize malzemenin serileceği kırsal mahalle içi yol çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, Başkan Mehmet Kuş’a ve tüm emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kontrolünde hızla devam eden çalışmaların belirlenen iş planı çerçevesinde devam ettiği, kırsaldaki tüm mahallelerin iç yollarının kış ayları gelmeden stabilize hale getireceği bildirildi.



İsim Soyisim :
E-Mail :

Bu habere ilk yorumu siz yapın.