Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol
20.04.2024
Şanlıurfa / 18°C

26 Eylül 2022 - 15:55
BAŞKAN MAHMUT ÇİFTÇİ VE EKİBİ YENİ SANAYİ İÇİN KOLLARI SIVADI
Şanlıurfa Tır Kamyon ve Ağır İşmakinaları Tamircileri Yapı Kooperatifi Başkan Mahmut Çiftçi Başkanlığından toplanarak gece saatlerine kadar süren toplantı gerçekleştirdi.
BAŞKAN MAHMUT ÇİFTÇİ VE EKİBİ YENİ SANAYİ İÇİN KOLLARI SIVADI

Toplantının ana gündem maddesi Şanlıurfa'mıza kazandırılan yeni sanayi sitesi ve iş yerlerinin yapımı hızlı bir şekilde yapılması ön görülen yeni sanayi sitesinin yaımı için yönetim kurulu gece geç saatlere kadar süren toplantı gerçekleştirdi. 

 

Sosyal medya hesabında paylaşım yapan Başkan Mahmut Çiftçi'nin sosyal medya paylaşımı: "Şanlıurfa Tır Kamyon ve Ağır İşmakinaları Tamircileri Yapı Kooperatifi Başkanı Mahmut Çiftçi ve Yönetim Kurulu Üyeleri ( Başkanvekili Cemal Kasap , Atilla Şimşek, Mehmet Ak ve Müslüm Tut ) gece mesaisinde esnafımızın yeni işyerleri yapımı hususunda toplantı gerçekleştirildi. Alınan karar ve kararlar başta tüm esnafımız olmak üzere, Şanlı şehrimiz Şanlıurfa'mıza hayırlı uğurlu olsun. Bu yolda Rabbim bizleri mahcup etmesin. Şanlıurfa Tır Kamyon ve Ağır İşmakinaları Tamircileri Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu adına Başkan Mahmut Çiftçi"

İsim Soyisim :
E-Mail :

Bu habere ilk yorumu siz yapın.