Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol
28.03.2024
Şanlıurfa / 18°C

24 Temmuz 2022 - 17:58
FAKIBABA UZUN BİR ARADAN SONRA MEMLEKETİ ŞANLIURFA'YA GELDİ.
Eski Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı aynı zamanda Ak Parti Ş.Urfa Milletvekili Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba uzun bir aradan sonra memleketi Ş.Urfa'ya geldi. Uzun bir aradan sonra Ş.Urfa’ya gelen Fakıbaba, “Özlemişim, özlem var. Urfa benim, ben de Urfalıların bir parçasıyım” ifadelerini kullandı.
FAKIBABA UZUN BİR ARADAN SONRA MEMLEKETİ ŞANLIURFA'YA GELDİ.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, uzun bir aranın ardından kente geldi. Fakıbaba’nın geleceğinden önceden haberdar olan bir grup, GAPTEAM Konferans Salonu önünde kendisini bekledi. Buraya gelen Fakıbaba, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

 

Şanlıurfa’ya geliş amacının ziyaret olduğunu söyleyen Fakıbaba, “Çok mutluyum, hepinize yürekten teşekkür ederim. Hemşerilerim bu zamana kadar beni hiç yalnız bırakmadılar. Ben, ölünceye kadar da onlarca beraberim. Özlemişim, özlem var. Urfa benim, ben de Urfalıların bir parçasıyım. Ben Urfa’nın her zaman hizmetkârı olan bir kardeşleriyim” şeklinde konuştu.

 

Fakıbaba, başka bir partiye geçeceği yönündeki iddialarla ilgili bir soruyu ise “Ben hemşerilerimle bir araya gelmek için geldim” şeklinde yanıtladı.

 

 



İsim Soyisim :
E-Mail :

Bu habere ilk yorumu siz yapın.