Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol
23.04.2024
Şanlıurfa / 18°C

15 Åžubat 2022 - 06:21
9. Şanlıurfa Gıda Tarım Ve Hayvancılık Fuarı Kapılarını Açtı.
Bereketli tarım topraklarına sahip Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla 15 - 19 Şubat tarihleri arasında 9. Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı Şanlıurfa Fuar Merkezinde kapılarını açacak.
9. Şanlıurfa Gıda Tarım Ve Hayvancılık Fuarı Kapılarını Açtı.

Åžanlıurfa BüyükÅŸehir Belediyesi, fuarların bölge ve ülke ekonomisine büyük katkılar saÄŸladığı bilinciyle verimli topraklarıyla tarımın merkezi konumunda bulunan Åžanlıurfa’da paydaÅŸ kurumlarla birlikte fuarlar düzenleyerek kent ekonomisine canlılık kazandırmaya devam ediyor.

15 -19 Åžubat tarihleri arasında Karaköprü’de bulunan Åžanlıurfa Fuar Merkezinde ziyaretçilerine kapılarını açacak olan “9. Åžanlıurfa Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı” pek çok sektörü tek bir çatıda buluÅŸturacak.

Bu yıl dokuzuncusu düzenlenecek olan tarım fuarına çevre illerden de yoÄŸun bir katılımın olması beklenirken tarımsal mekanizasyon ve teknolojileri, sera teknolojileri, bitki besleme, gübreler, zirai ilaçlar, tarım, fide, fidan, bahçecilik, traktörler, biçerdöverler, tarım alet ve makineleri, canlı hayvan yetiÅŸtiriciliÄŸi, süt ve süt endüstrisi gibi sektörler bir araya gelecek.

15 Åžubat Salı günü kapılarını açacak Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı 10:00 ile 18:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.



Ä°sim Soyisim :
E-Mail :

Bu habere ilk yorumu siz yapın.