Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol
19.04.2024
Şanlıurfa / 18°C

07 Ocak 2022 - 15:33
HALK HİÇBİR YEREL BAŞKANINA ULAŞAMIYOR..
Şanlıurfa'da halk hiçbir yerel belediye başkanına ulaşamıyor.
HALK HİÇBİR YEREL BAŞKANINA ULAŞAMIYOR..

Şanlıurfa'da halk son zamanlar da yerel belediye başkanlarına ulaşamama konusunda çok şikayetçi durumda. Seçim zamanı sahada yeminler ederek halkın hizmetkarıyız sloganları atan başta Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı olmak üzere ilçe belediye başkanlarına ulaşılmaz bir duruma gelmeleri halkı çileden çıkarmış durumda. 

 

Kamuoyunda ciddi anlamda eleştiriler yöneltilen yerel belediye başkanlarına basın dahi ulaşamamaktadır. Tamamen sosyal medya da halkı ve personelleri fişleyecek duruma kadar gelen yerel belediye başkanlarımızın bu içinden çıkılmaz halinin kamuoyuna sunmak istedik.. 

 

Halkın tepkisi sert ve bir o kadar manidar. Halk biz oylarımızı Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a veriyoruz mevcut Büyükşehir Belediye başkanı ve ilçe belediye başkanları şahısları aday olsa kaç oy alırlar buyursunlar denesinler şeklinde ağır ithamlarda bulunarak halkın belediye başkanlarına ulaşamaması Recep Tayyip Erdoğan'a olan güvenini büyük anlamda sarsmaktadır. 

 

En yakın seçimde Şanlıurfa'da seçimler ülkenin ana gündem maddesi konusu olacak şimdiden. Bu büyük kaybın tek sorumlusu Şanlıurfa  büyükşehir Belediye Başkanı ve İlçe Belediye Başkanlarıdır. 

 

 



İsim Soyisim :
E-Mail :

Bu habere ilk yorumu siz yapın.