Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol
26.04.2024
Şanlıurfa / 18°C

19 Ekim 2021 - 02:31
BAŞKAN KUŞ, ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMIYOR.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, geçtiğimiz hafta açılışı yapılan 15 Temmuz Kitap Otağını ziyaret edip, ders çalışan öğrencilerle bir araya geldik.
BAŞKAN KUŞ, ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMIYOR.

Eyyübiye Belediye BaÅŸkanı Mehmet KuÅŸ, geçtiÄŸimiz hafta açılışı yapılan 15 Temmuz Kitap Otağını ziyaret edip, ders çalışan öÄŸrencilerle bir araya geldik. Eyyübiye Belediyesi tarafından 15 Temmuz mahallesinde yapılan Åželale park içindeki Kitap Otağı, bölge gençliÄŸinin yoÄŸun ilgisini görüyor. Her türlü imkanın sunulduÄŸu ve uzman eÄŸitmenler tarafından öÄŸrencilere destek verildiÄŸi kitap otağını beraberinde Belediye Meclis Üyesi Ahmet Çoban’la birlikte ziyaret eden BaÅŸkan KuÅŸ, ders çalışan öÄŸrencilerle bir araya gelip, bir süre sohbet etti. Kitap otaklarının sayısını artırmayı hedeflediklerini belirten BaÅŸkan KuÅŸ, her zaman ilçe gençliÄŸinin hizmetinde olacaklarını söyledi.

Yaptıkları planlama ile sayısı artıracaklarını ve ihtiyaç duyulan her mahalleye bir kitap otağı yapacaklarını belirten Eyyübiye Belediye BaÅŸkanı Mehmet KuÅŸ,” GeçtiÄŸimiz hafta açılışını yaptığımız kitap otağındayız. ÖÄŸrencilerimizin mutluluÄŸu bizleri de ziyadesiyle mutlıu ediyor. ÖÄŸrencilerin daha steril ve hijyenik ortamlarda ders çalışmalarına olanak saÄŸlayacak bu tesislerin sayısını arttıracağız. Malumunuz ilçemiz bu konuda dezavantajlı bir ilçe. Biz de gecemizi gündüzümüze katarak ilçe gençliÄŸine hizmet etmeye ara vermeden devam ediyoruz. “ dedi.

Otakta ders çalışan öÄŸrenciler de sunulan imkanlardan dolayı Eyyübiye Belediye BaÅŸkanı Mehmet KuÅŸ’a teÅŸekkür etti.



Ä°sim Soyisim :
E-Mail :

Bu habere ilk yorumu siz yapın.