Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol
29.03.2024
Şanlıurfa / 18°C

17 Ekim 2021 - 06:53
FAKIBABADAN KANDİL MESAJI
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili, önceki dönem Tarım Bakanı Dr. Ahmet Eşref FAKIBABA Mevlit kandili kutlama mesajı yayınladı.
FAKIBABADAN KANDİL MESAJI

Kandiller; öze dönüşün, Yüce  Yaradanımıza yürekten yakarış ve yönelişin, günahlarla kirlenmeye yüz tutmuş gönüllerimizi arındırmanın, geçici olanla kalıcı olanı fark etmenin, kalp gözümüzü açıp gönül dünyamızı temizlemenin fırsatı olan, nefsin yanıltıcı arzu ve isteklerinden uzaklaşmanın imkânlarını sunan kutlu zaman dilimleridir.

İşte  Mevlid Kandili de, insanı insan yapan bütün güzelliklerin odaklandığı bir şahsiyet olan rahmet elçisi Hz. Peygamberin doğumunu kutladığımız, O’nun; bireysel ve toplumsal hayatımızı aydınlatan insanlık ve merhametini, insaf ve adaletini, sabır ve metanetini, kerem ve cömertliğini, kısaca insanlığa sunduğu değerleri anlayıp hayatımızı onun yüce ahlâkıyla güzelleştireceğimiz bir tazelenme mevsimidir.

Bu vesileyle;  tüm İslam Aleminin Mevlüt Kandilini tebrik eder, dua ve ibadetlerinin kabul olmasını rabbimden niyaz eder, bu gecenin ülkemiz ve insanlık alemi için hayırlara vesile  olmasını dilerim.



İsim Soyisim :
E-Mail :

Bu habere ilk yorumu siz yapın.