Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol
19.04.2024
Şanlıurfa / 18°C

13 Ekim 2021 - 08:29
EVREN SANAYİYE ALTERNATİF YOLLAR..
Uzun kuyruklara son verilmesi hususunda Evren Sanayi Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Arslan ve ekibi çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çevre yolunun bitirilmesi hususunda ilgili mercileri baskı altına alarak çalışmaları tekrar başlatan Mustafa Arslan Sanayi girişinde yaşanan soruna da neşter vurulması hususunda mesaisine devam ediyor.
EVREN SANAYİYE ALTERNATİF YOLLAR..

Evren Sanayi Sitesi giriş trafiğindeki tıkanıklığın çözümü için Kooperatif Başkanı Sn. Mustafa ARSLAN ve ekibi sahada yaptığı ön inceleme sonrasında atılan adımlarla, Şanlıurfa - Gaziantep istikametinden sanayi sitesine girmek isteyen esnaf ve vatandaşların Akabe Toki mevkiinde yer alan trafik ışıklarına katılmadan girebilmelerini sağlayarak, hem Akaba Toki Mevkinde yoğunlaşan trafiği azaltmak hemde esnafın işyerlerine ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla alternatif bir yol yapım projesini ilgili makamlarla görüşüp yol yapım çalışmalarının hızlı bir şekilde başlamasını sağladı.

Devam eden çalışmaların tamamlanarak alternatif yolun bir an evvel açılması için Kooperatif Başkanı Mustafa ARSLAN çalışmaları sık sık sahada inceleyerek gerekli görüşmeleri yapmaktadır. Başkan Mustafa ARSLAN yapılan çalışmayla ilgili olarak Eyyübiye Belediyesinde Görevli İlgili Müdürlere,Eyyübiye Belediye Başkanı Sayın Mehmet KUŞ'a ve gerekli izinlerin alınması noktasında Şanlıurfa Valimiz Sayın Abdullah ERİN 'e verdikleri destekten dolayı teşekkürlerini iletti.



İsim Soyisim :
E-Mail :

Bu habere ilk yorumu siz yapın.