Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol
29.03.2024
Şanlıurfa / 18°C

14 Haziran 2021 - 10:51
Samsung Galaxy M32 tanıtım tarihi sızdırıldı
Daha önce detaylarını paylaştığımız büyük bataryalı Samsung'un yeni orta sınıf akıllı telefonu Galaxy M32 tanıtım tarihi ortaya çıktı.
Samsung Galaxy M32 tanıtım tarihi sızdırıldı

Orta sınıfta iyi bir ivme yakalayan Samsung, çalışmalarına devam ediyor. Daha önce, Güney Koreli üreticinin büyük bataryalı Galaxy M32 üzerinde çalıştığını belirtmiştik. Ancak cihazın tanıtım tarihiyle ilgili net bir detay yoktu. Şimdi ise Samsung Galaxy M32 tanıtım tarihi ortaya çıktı.

Pek çok Galaxy A ve M modelleri, büyük bataryaları ile dikkatleri üzerlerine çekiyor.

Samsung Galaxy M32 tanıtım tarihi belli oldu

Samsung Galaxy M32, Amazon India üzerine ortaya çıktı. Akıllı telefon henüz resmi olarak tanıtılmasa da sızan görseller bazı detayları ortaya çıkardı. FHD+ çözünürlüğe sahip sAMOLED panelle gelen M32’nin ekranı, 90 Hz tazeleme hızına sahip. 6.4 inç büyüklüğünde Infinity-U tasarımına sahip ekran, maksimum 800 nit parlaklık değerine ulaşıyor.

Galaxy M32 tanıtım tarihi

6000 mAh batarya ile gelen telefon, çok yoğun kullanımda dahi bir günü rahatlıkla çıkaracak cinsten. Ancak sızıntılar, bu büyük bataryanın ne kadar hızlı dolacağıyla ilgili bilgi vermiyor. Beklentiler, en azından 15W hızlı şarj olması yönünde.

Galaxy M32 tanıtım tarihi ise 21 Haziran olarak belirlenmiş. Telefonun işlemcisi hakkında net bir detay bulunmasa da MediaTek Helio G80 veya Helio G85 modellerinden birisinin tercih edileceği tahmin ediliyor.

Samsung Galaxy M32’nin kamera özellikleri de belli oldu. Dörtlü kamera kurulumuyla gelen telefon, arka tarafta 64 Megapiksel ana kameraya sahip. Ancak, diğer üç kamera hakkında kesin bir bilgi yok. Ön tarafta ise 20 Megapiksel çözünürlüğünde bir kamera yer alıyor.

Telefonun 4 GB RAM + 64 GB depolama ve 6 GB RAM + 128 GB depolama şeklinde iki farklı versiyonunun olması planlanıyor. Bu seçeneklerin fiyatları ise yaklaşık 205 ve 273 dolar.



İsim Soyisim :
E-Mail :

Bu habere ilk yorumu siz yapın.