Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   26 Eylül 2022 - 16:23

YILSONUNA KADAR YÜZLERCE SOKAK YENİLENECEK

Büyüt
Küçült
YILSONUNA KADAR YÜZLERCE SOKAK
Haber Detay
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş'un girişimleriyle doğalgaza kavuşarak, önümüzdeki kış rahat ve konforlu ısınmayla tanışacak olan mahallelerde, kazı nedeniyle bozulan cadde ve sokakları yenileme çalışmaları devam ediyor.

Şanlı'daki 2,5 milyona varan nüfusun 400 bininin yaşadığı Eyyübiye'de, son bir yıl içerisinde 10 mahalleye doğalgaz ulaştırılması için, Belediye Başkanı Mehmet Kuş'un girişimleriyle büyük bir çalışma başlatıldı.

Aksa Doğalgaz'ın şebeke tesis işlemlerini tamamladığı cadde ve sokaklara yönelen Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri ekipleri, doğalgaz çalışması nedeniyle bozulan 80 bin metrekare kilitli parke taşı yenilemesi yaptı.
Yüzlere sokağın yolunu yenileyen Fen İşleri ekipleri, çalışmalarına Hayatı Harrani, Ruha ve Eyüpkent Mahallelerinde devam ediyor. Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, doğalgaz şebeke çalışmaları devam eden Akabe, Akşemsettin, Direkli ve 15 Temmuz mahalleleriyle birlikte yılsonuna kadar 100 binlerce metrekare daha kilitli parke taşı yenilemesi planlıyor.

Evlerine doğalgaz ulaşmasından büyük mutluluk duyan vatandaşlar, bozulan yollarının hızlıca yapılmasından dolayı Başkan Mehmet Kuş'a ve Fen İşleri ekiplerine teşekkür ettiler.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024