Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   22 Nisan 2025 - 21:53

Yatırım ve Hizmetlerimizin Odağında Geleceğimiz Olan Çocuklar Var

Büyüt
Küçült
Yatırım ve Hizmetlerimizin Odağında Geleceğimiz Olan Çocuklar
Haber Detay
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle yayınladığı mesajında, “Yatırım ve hizmetlerimizin odağında, ülkemizin geleceği olan çocuklar var” dedi.

Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik eden Başkan Kuş, mesajında şunları dile getirdi:

Dünyada hiçbir millete nasip olmayan insani yaklaşımla çocukları önemseyen, medeniyet inşasında çocuğun rolünün bilincinde olan cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nının sevincini, biricik evlatlarımızla birlikte yaşamanın heyecanını yaşıyoruz.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışı, milletimizin ulusal egemenliğini tüm dünyaya ilan ettiği bu önemli n, geleceğimizin teminatı olan çocuklara atfedilen bir bayram günü olması oldukça manidardır. Bu önemi dile getiren Gazi Mustafa Kemal Atatürk, “Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir” diyerek, çocuklara karşı sorumluluğumuzu hatırlatmıştır.

Bu görev, sorumluluk makamında bulunan bizler için büyük öneme haiz olduğu için, Eyyübiye Belediyesi olarak yatırım ve hizmetlerimizin odağında, ülkemizin geleceği olan çocuklar vardır. Göreve başladığımız ilk günden bu yana hayata geçirilen hizmet ve yatırımlara baktığımızda, inşa edilen ne kadar parkımız varsa çocukların neşe içerisinde olmaları, ne kadar spor yatırımımız varsa onların sağlığı ne kadar eğitim yatırımımız varsa yine onların geleceği için olduğu aşikârdır.

Ailelerimiz fikirlerini alarak, birlik ve beraberlik içerisinde hayata geçirdiğimiz yatırımlarımızda bu güne kadar belediye bütçemizin yüzde 60’ından fazlasını eğitim yatırımlarına ayırdık. Gençlik merkezleri, halı sahalar, eğitim otakları, sınav hazırlık merkezleri, yüzme havuzu, yüzlerce oyun parkı ve spor alanları gibi  yatırımlarımızı çocuklarımıza, dolaysıyla ilçemizin, şehrimizin ve ülkemizin geleceğine yatırım olarak büyük bir şevkle gerçekleştirdik.

Bundan sonra da hizmet ve yatırımlarımızın odağında çocuklarımızın olmaya devam edeceğini hatırlatarak, tüm evlatlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk dolu nice bayramlar diliyorum.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tuncay
Tuncay
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2024 - 2025