Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   24 Ağustos 2023 - 02:57

SÜLEYMANŞAH GENÇLİK MERKEZİ BÜYÜK BEĞENİ KAZANIYOR

Büyüt
Küçült
SÜLEYMANŞAH GENÇLİK MERKEZİ BÜYÜK BEĞENİ
Haber Detay
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un Şanlıurfa gençliğine kazandırdığı ve önümüzdeki eğitim öğretim yılı ile birlikte hizmete sunulacak olan Süleymanşah Gençlik Merkezi’ni görenler, böylesi kapsamlı bir tesisi ilk kez gördüklerini ifade ederek Başkan Kuş’a ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyor.

Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip ilçesine, kalıcı yatırımlar kazandırmaya devam eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Şanlı Milletvekili Hikmet Başak, AK Parti Akçakale İlçe Başkanı İbrahim Yıldık ve belediye meclis üyelerine, Süleymanşah Gençlik Merkezi’ni tanıttı.

Beş kattan oluşan ve her dönem yaklaşık 2000 öğrenciye hizmet verebilecek kapasitede planlanan Süleymanşah Gençlik Merkezi’ndeki atölyeleri ve sınıfları ziyaret eden Başak ve beraberindekiler, Başkan Kuş’tan bilgi aldı.

Eyyübiye gençliğine sözünü verdikleri Süleymanşah Gençlik Merkezi’nin, ana sınıfından üniversiteye hazırlığa kadar her eğitim kademesindeki öğrencilerin faydalanabileceği sınıflara, bilgisayar, drone eğitimi, kodlama, yazılım, 3D programlama, CNC, 3D yazıcı eğitimleri gibi onlarca farklı konuda eğitim verme altyapısına sahip olduğunu belirten Başkan Mehmet Kuş, 2023-2024 eğitim öğretim yılının başlamasıyla bu tesisin hizmete sunulacağını söyledi.

Gençlik merkezinde yapılan yatırımları yakından inceleyen ve hayranlığını dile getiren Milletvekili Hikmet Başak ise, “Harika bir iş yapmışsınız” diyerek Başkan Mehmet Kuş’u ve emeği geçenleri tebrik etti.

Süleymanşah Gençlik Merkezi’nin teras katında kurulan uzay gözlemevinde de incelemelerde bulunan Başak, Eyyübiye ve Şanlı gençliğine böylesi bir tesisi kazandırdığı için Başkan Kuş’u takdir ederek, Eyyübiye’ye hayırlı olmasını diledi.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024