Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   27 Eylül 2021 - 11:10

SEYRANTEPE’YE YENİ YOLLAR AÇILIYOR

Büyüt
Küçült
SEYRANTEPE’YE YENİ YOLLAR
Haber Detay
Karaköprü Belediyesi ilçenin konutlaşma oranı en fazla mahallesi olan Seyrantepe’de ihtiyaçlar dahilinde yeni yollar açılarak hizmete sunuyor

Åžanlı’nın hızla büyüyen gözde ilçesi Karaköprü’de özellikle yeni konutlaÅŸan bölgelerde ihtiyacı karşılamak üzere yeni yollar açılıyor. Karaköprü Belediyesi Fen iÅŸleri MüdürlüÄŸüne baÄŸlı ekipler ilçenin en hızlı geliÅŸen ve toplu konut bölgesi olan Seyrantepe Mahallesi'ndeki yol ihtiyacını gidermek için yoÄŸun bir mesai harcıyor.

Ekipler yeni yollar açarken, alt yapı çalışması yapılmadan önce stabilize malzeme sererek yolların çamurlaÅŸmasını önlüyor. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından kilitli parke çalışması yapılarak yollar hizmete sunulacak.
Karaköprü Belediye BaÅŸkanı Metin Baydilli, Seyrantepe Mahallesi gibi yeni konutlaÅŸmanın fazla olduÄŸu diÄŸer mahallelerde de yol açma çalışması sürdürdüklerini dile getirdi.

BaÅŸkan Baydilli, “Fen iÅŸleri ekiplerimiz ilçe genelinde gerek yol açma gerekse kilitli parke döÅŸeme çalışmalarını programlı bir ÅŸekilde sürdürüyor. Tüm ilçede hizmet ağımızı geniÅŸletiyoruz, her bölgeye dokunmaya çalışıyoruz. Seyrantepe Mahallemizde toplu konut ve sivil konutlaÅŸma alanı olduÄŸu için sürekli bir yol ihtiyacı doÄŸuyor. Biz de yoÄŸun bir çalışmayla neredeyse her hafta yeni bir yol açıyoruz. Açılan yolların alt yapı çalışması tamamlandıktan sonra kilitli parke döÅŸeyerek hizmete sunuyoruz” diye konuÅŸtu.

Karaköprü Belediyesi Fen Ä°ÅŸleri ekipleri program dahilinde birçok mahallede yeni yol açma ve kilitli parke döÅŸeme çalışmalarını sürdürüyor.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
SaÄŸ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
SaÄŸ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024